Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jelenleg 18 éves barátnőm 16-17 évesen egy 44 éves emberrel vesztette el a szüzességét. Elfogadható,vagy sem?
Engem sajnos borzasztóan nyomaszt a mindennapokban ez...
Nem tudok túllépni rajta. Ti hogy látjátok?
Köszönöm
Nem értem, hogy Neked mi közöd van ahhoz, hogy kivel vesztette el.
Ő teste, ő élete, ő döntése. Ha Neked nem ér annyit, hogy elfogadd olyannak, amilyen, akkor minek vagy vele?
12# igen nagyon kétségbe vagyok esve és egyszerűen muszáj volt :D ja bocs nem.
Tudod amikor nem kell lekapcsolni a villanyt a szexhez, amikor nincs tabu, bármit ki lehet próbálni, mert mindenben benne van, amikor ha fáj a feje, akkor nem az van, hogy ne érj hozzám, hanem azt mondja, hogy keféld ki belőlem, amikor kimegyünk az utcára és ránk jön, akkor nem az van, hogy rohanjunk haza vagy bírjuk ki, hanem bárhol bármikor, mert izgalmas, mert adrenalin, mert jó.
Valóban kétségbe vagyok esve :D
Köszönöm a válaszokat!
1 éve vagyunk együtt, de hónapok óta nyomaszt ez...nem tudom elengedni, szorongok rajta, de a miértjét nem tudom.
Szex közben szerencsére nincsen probléma, de jutott már az eszembe akkor is...
Nem tudom, hogy hogyan tudnám ezt végre elfogadni és lezárni magamban. A kor, ami nagyon taszít..el sem tudom képzelni...
Ugyanakkor arra is gondoltam, hogy alapból én vagyok ilyen típus és ha mondjuk egy korabeli párja lett volna régen, az is zavarna, vagy nem tudom,lehet, hogy nem...
Kétségbe vagyok esve
Amikor szingli voltam, egy negyvenes pasihoz jártam dugni. A farka szép és formás volt, és órákig is keményen állt ha én azt akartam. Egy pasi harminc végén, negyvenes éveiben van a csúcson, fejben sincsenek gondok, mint az itt kommentelő szánalmas kisfiúknál. Ha szerencsétek van, kinövitek. Bár nem hiszem... 😄
22L
Meglepődtem a válsz okon
44éves vagyok
És 20éves és fiatalabbak nap mint nap írnak az közösségi oldalo hogy milyen jó lenne velem stb.
Nem tudjuk, hogy néz ki a 44 éves pasi akivel elvesztette.
Lehet, hogy korához képest nagyon jól és letagadhatna 15 évet. Ebben az esetben még lehet féltékeny is lennék :D
Úgy beszéltek a 44 éves emberről, mintha valami vénséges vénember lenne.
Első körben már ez felbacta az agyam.
Másrészt meg mi a probléma? Az, hogy nyilvánvalóan jobb élményt nyújtott neki, mint te valaha is fogsz az önbizalomhiányos, szánalmas kis gyíkoddal?
A hüvely öntisztuló, plusz az emberek szoktak tisztálkodni, ergo a pasas semmi nyoma nincs már a lányban. Feltételezve, hogy védekeztek is, úgy meg pláne nem.
De ostoba vagy. Csak ennyi a lényeg.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!