Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha arra vágyom hogy tárgyiasítanak?
Irigy vagyok azokra a lányokra akiknek a férfiak csak a testüket akarják. Nekem sose volt szép testem csak átlagos az arányaim is kb 90-70-90. Mióta együtt vagyok a mostani párommal aki elfogadott úgy ahogy vagyok (el is engedtem magam emiatt minden értelemben pl már nem érdekel ha más lány közeledik hozzá, nem érdekel hogy szépen nézzek ki stb.) azóta ez az érzés erősebb. Haragszom egy kicsit a páromra is de leginkább magamra. Sose szerettem a testem már kicsi korom óta hadi lábon állok vele és az se segített ezen hogy valakinek elég voltam úgy ahogy vagyok. Szerintetek ez nagyon gáz?
18L
Sok nőnek kell a romantikus erőszak!
Először csak lightosan, aztán kell az érezzem, hogy használja a testem a férfi feeling.
Ezért is lehet az, hogy a tipik Jó fiúk nem kellenek annyira a nőknek, vagyis inkább csak kapcsolatra, de szexre inkább a Rossz fiú kell nekik.
Ilyen ez!
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!