Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól, akik szextől nem szoktak elélvezni: milyen mértékben megoldás számotokra az irányítás átadása vagy a tárgyiasítás, amikor nem rendelkezel önmagad felett?
1-es: vagyis nálad az intimitás, a figyelem, és érzelmek hozzák el az orgazmust?
2-es: rossz helyen akkor kapiskálnék - így írjuk ezt a szót helyesen -, ha nem kérdést, hanem választ írtam volna ki.
Mindig óvakodom azoktól, akik egyértelműen tudják, ki mikor kapiskál jó vagy rossz helyen. Ugyanis az ilyen ember azt próbálja sugallni, hogy a helyes és végleges választ ismeri. Elnézést kérek, "nőcsábász" uram, de 1. nőknek írtam ki a kérdést 2.majd eldöntöm én, hogy mit gondolok!
3-as: köszönöm.
#1 es vagyok igen az értelmek is a gyengéd érintések is segitenek benne. Meg ha huza a hajam fogja a torkom de csak szolidan. DE az utobi nem mindegyik nőre igaz!
Iletve az is izgalmat kelt ha a fülm közelébe veszi a levegöt meg kicsit megharapja a nyakam tehát mindenki más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!