Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelygomba elleni kúpot használtam ma. Holnap jön a barátom. Ugye addigra elmúlnak a kellemetlen tünetek? (hogy tudjunk szeretkezni)
Attól függ, mennyi ideje használod. Egy dobozban általában 6 kúp van, na most nem véletlenül van annyi, tehát ha azt a 6 kúpot nem is, de legalább 3-4-t el kellene használnod hogy tünetmentes legyél. Ha 1 db kúpot használtál, akkor biztos, hogy nem múlnak el a tünetek, ugyanis 1 nap/ 1 kúp édes kevés. Ha szeretkeztek, megfertőzöd a párod, szóval inkább legyen egy laza estétek, és kerüljétek el a szexet, mert utána csak húzódik a gyógyulás.
üdv.
bocs, véletlenul elentereztem, utolso vagyok:
ha mar nem hasznalsz tobb kupot, holnapra elvileg kitisztul az utolso, de szerintem is csak ártasz vele magadnak...
A hüvelykúp egy kezelés, ami azt jelenti, hogy minden egyes szemét be kell szedned, csak úgy hat!
Ez olyan mint, a fogamzásgátló, ha csak az első két hetet szeded be, majd kihagysz egy-két napot, majd megint szeded, az nem túl jó:) Így működik minden kúra, ha pl meg vagy fázva, és azt mondja az orvos, hogy egy héten keresztül szedd, akkor azt úgy is kell tenni, mert csak úgy hat.
Ha Kliont szedsz, akkor nem szabad közösülni, amúgy. Egy pár napig kibírjátok, biztos meg tudod beszélni a barátoddal, nem gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!