Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A használt "illatos" bugyi eladás/vásárlás hogy működik a gyakorlatban?
Először is inkább leírom, hogy miért pont ez foglalkoztat.
Régebben én is minden fétist furcsának és elítélendőnek tartottam. De aztán összejöttem egy fiúval, akinek voltak kisebb, ártalmatlan fétisei és egyáltalán nem zavartak. Szóval most már úgy állok hozzá, hogy attól, hogy valami nem szokványos, az attól még nem lesz rossz, egyszerűen csak vannak olyanok, akiket speciális dolgok hoznak izgalomba.
Ugye vannak, akik szeretnek használt bugyikat szagolgatni. Nem tudom erre mekkora igény van, de elkezdtem azon gondolkozni, hogy én is eladnám az ilyen bugyijaimat. De hogy van ez a gyakorlatban? Nyilván egy normális szexi bugyi nem olcsó, plusz ott van a postaköltség is. Ha ezt ki akarnám valakivel fizettetni, az szerintem neki meg sem érné, mert több ezer ft-ról van szó. És akkor pluszban én még nem is kerestem vele semennyit, csak "ajándék". (Még akár így is csinálnám esetleg, ha valaki szimpatikus, mert nem ebből akarok meggazdagodni.)
Erre fogékony férfiak, ti mennyit adnátok ki ilyenre maximum?
Meg arra is gondoltam, hogy minden férfinek másféle bugyi tetszik, úgy lenne értelme a dolognak, ha ő választhatná ki, hogy milyet kér tőlem. Na de ezt hogy oldanánk meg a gyakorlatban? Webáruházból kiválaszthatja ami tetszik, de nem akarok egyesével rendelgetni.
Másrészt hogy van a postázás, pénz átutalása? Ilyenkor mondjuk a teljes nevemet nem szívesen adnám meg, hogy aztán nehogy zaklasson facebookon, de ha utalja a pénzt, akkor ugye kiderül a nevem. Meg a címemet is rá kellene írni a csomagra.
Mi van akkor, ha utólag elégedetlen és nem tetszik neki a szagom?
Légyszi, ne privátot írjatok, még nincs ilyen bugyim, és amíg nem leszek biztos abban, hogy hogyan lehet teljesen biztonságosan ezt megoldani, addig nem is adok el semmit. A normális válaszokat előre is köszönöm!
Hát amennyire a kedves vevő igényelné. :D Így lenne személyre szabott.
Bár azért a kakizás még nekem is sok lenne...
Profi szinten így működik
Eladó: előtte/utána képeket is csatol, igény szerinti a bugyi, gondosan "aromatartóan" becsomagolt, többnyire a pasija is benne van az "üzlet" intézésében, van kis kommunikáció az ügyfelekkel, de gyorsan szelektálják azokat akik nem akarnak ténylegesen vásárolni csak beszélni róla, meg képeket kunyerálni, utánvéttel megy.
Vevő: előtte/utána képet vár el, hogy garantáltan használt női bugyi legyen, kicsit akar diskurálni is róla (hozzátartozik az "élményhez"), a többsége próbálna ellépkedni a személyes találkozóig is akár.
Nem profi szinten meg mind az eladók között van akinek teljesen tévesek az elképzelései (képek nélkül, csak úgy lutrira akar menni), meg a vevők között is egy csomó kamus aki nem akar vásárolni. A profik meg a kamusok között van a piaci "match" ahol találkozik a kereslet a kínálattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!