Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csináltál már ilyet? Tetszett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináltál már ilyet? Tetszett? Készülsz kipróbálni? Perverz, beteg kérdés! De komoly!

Figyelt kérdés

Kint vagyok a kertben és elhatároztam hogy nem megyek wc-re ha piselnem kell,hanem egyszerűen bepisilek!

Sörözök,csinálom amit kell és amikor érzem hogy pisilni kell, egyszerűen elengedem a nadrágomba😀

Szabadság érzés,jó idő van és izgi hogy ez nem egy megszokott dolog!

Ha elolvastad,a kérdésekre válaszolj és ne azt kommenteld hogy nem vagyok nornális! Azt tudom 🤣de jó így élni!

2021. máj. 9. 15:51
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
85%

Csináltam és tetszett 😎

Annyira,hogy pár éve rendszeresen bevizelek ha engedi a helyzet! Izgat! Együtt is csináltam már mással és több embert ismerek személyesen akit felizgat a bepisilés;fiút-lányt egyaránt.

2021. máj. 9. 18:58
 32/54 anonim ***** válasza:
51%
“Senkinek semmi köze hozzá, magánügy“. Ha magánügy, ne tedd közzé. Ha ezt teszed, innentől közügy, és ha beszólnak miatta, ne háborogj!
2021. máj. 9. 20:30
 33/54 anonim ***** válasza:
19%
Lányoktól még izgaatna is, de te férfi vagy...
2021. máj. 10. 00:08
 34/54 A kérdező kommentje:

Azta de sok buta hozzászólás!

Mi az hogy miért harcoltak nagyszüleink,meg jöjjünk össze a Hősök terén,vagy hogy már az nem normális aki wc-re megy...?Atya ég!Emberek!Ez egy szexuálisan izgató dolog valakiknek,ennyi!A kérdést kíváncsiságból tettem fel,vajon mennyien vagyunk és ennyi!Nem kell ezt túlragozni meg sértegetni!Biztos vagyok benne hogy az emberek nagy többségénél vannak fura dolgok(mások szerint,mert ugye ez szubjektív).

Na meg gyilkossághoz hasonlítani ezt...semmivel sem jobbak akik ilyeneket írnak,ez meg az én véleményem.

De köszönöm mindenkinek a választ és hangsúlyozom,nekem nem azzal van bajom hogy sokaknak ez durva...

Mindegy,nekem bejön az érzés/felizgat amikor folyik be a nadrágomba a meleg pisi és ezzel senkinek nem ártok.Mosógép és mosószer van!

Sokkal-sokkal durvább!betegebb/undorítóbb dolgok vannak szexuális téren ennél.

2021. máj. 10. 19:50
 35/54 anonim ***** válasza:
100%

Csináltam,tetszett😊27l

Ne írjatok privit!

2021. máj. 10. 20:19
 36/54 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi erőből, ha Te azt szereted, hogy térdel előtted a csajod és a szájába élvezhetsz, akkor mostantól Mindenki menjen ki a Hősök terére, és egyszerre élvezzen Mindenki a csaja szájába! Többet sehova máshova ne is élvezzen senki, csak a csaja szájába, mert Te például azt szereted! A csajoknak a dédszülei akik harcoltak a háborúban, biztos büszkék lennének az unokájukra, hogy egy ilyen pöcs élvez a szájába.

Attól, hogy a kérdezőt ez izgatja és ez tetszik Neki, még nem tart pisztolyt senki más fejéhez, hogy akkor most Neki is kötelező legyen, senki mást sem zavar azzal amit csinál.

Az meg hogy egy gyilkossághoz hasonlítani, mert az is a kéjgyilkosoknak örömet okoz.... Chhh... Csak arról megfeledkezel, hogy egy gyilkosságnál van áldozat, aki az esetek többségében nem igazán szereti, hogy meg van gyilkolászva. Ezért az bűncselekmény és elítélendő, de hogy Valaki a saját udvarában, a saját nadrágjába, egyedül vagy esetleg hasonló érdeklődésű Emberrel karöltve bevizel, az az Ő dolga. Lehet erről Mindenkinek véleménye, de elítélni és bántani ezért a Másikat szerintem borzasztó primitív jellemre utal. Amíg Ő nem árt ezzel se Neked, se Másnak, akkor milyen jogon ártasz Neki? Megérteném, ha esetleg a szomszédja lennél, beszélgetnél Vele a kerítésen keresztül és megbotránkoztatna azzal, hogy bevizel, vagy lehugyozza a lábad, de így? Mit tett ellened, ami egyenlő azzal a bántó, személyeskedő írással amit Te írsz?

2021. máj. 12. 14:29
 37/54 A kérdező kommentje:
36# jól látod,pont erről van szó! Köszönöm a korrekt hozzászólást!
2021. máj. 12. 16:29
 38/54 anonim ***** válasza:
100%

A szexualitas egyebkent még mindig kádári modon tabusitva van, egyetlen efogadott modszer letezik a bigott néplélekben: "ágyban párnák közt". Aki mast mer csinalni es fel is vallalja, annak bizony a szembe kell neznie ezekkel a kepmutatokkal

Szeretnem kiemelni, hogy nem azzal van a bajuk, hogy mit szeretnek az emberek, azzal van bajuk, ha ezt felvallaljak es nem szegyellik.

Tudjatok, a mondas: "Engem nem zavar, amig otthon a negy fal kozott..."

Leforditva: "Fel ne merd vallalni, amit csinalsz, szegyelld magad miatta, bujj el, lehetoseg szerint asd is el magad".

Ez szerintem problema. Nekem labfetisem van (női labfej, labujj) es kapom en is a savat olykor, hogy perverz vagyok. Teljesen erthetetlen volt az elejen nekem ez is, hogy mi a f*sz van. Egy gyerekkori baratom irgalmatlanul nehezen meselte el, hogy szereti, ha a parja pisil elotte vagy a kadban rapisil, es lattam rajta, hogy kikivankozott mar belole, es felt attol, hogy majd mely megvetest fog kapni elfogadas helyett. Nagy megkonnyebbules lett belole es sokkal jobban erezte ezutan magat.

Azt vallom, hogy mindent szabad, amivel masnak nem artunk. Ha valaki szeret bepisilni otthon a kertben pakolas kozben, es ez neki jo, akkor edes istenem had csinalja. Ha valakit szexualisan lazba hoz, hogy mezitlab legon lepked, akkor csinlja nyugalommal. Ha valaki szereti nyalogatni a parjanak a honajat es a parja is elvezi ezt, akkor miert kellne ezt elvenni toluk, miert kell megbelyegezni oket a bigotteria neveben?

2021. máj. 12. 17:30
 39/54 anonim ***** válasza:
0%

Hmmm....a kellemes meleg nyári napon aszalódó húgyszagnál nincs is kellemesebb...

Hogyan varázsoljunk pályaudvari WC hangulatot otthonra című rovatunkat hallhatták.

2021. máj. 13. 11:00
 40/54 A kérdező kommentje:
39 # nagyon vicces vagy..
2021. máj. 13. 11:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!