Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltál már ilyet?
Tetszett?
Készülsz kipróbálni?
Perverz, beteg kérdés! De komoly!
Figyelt kérdés
Kint vagyok a kertben és elhatároztam hogy nem megyek wc-re ha piselnem kell,hanem egyszerűen bepisilek!
Sörözök,csinálom amit kell és amikor érzem hogy pisilni kell, egyszerűen elengedem a nadrágomba😀
Szabadság érzés,jó idő van és izgi hogy ez nem egy megszokott dolog!
Ha elolvastad,a kérdésekre válaszolj és ne azt kommenteld hogy nem vagyok nornális! Azt tudom 🤣de jó így élni!
Látom másoknak is tetszik ez. Miért hugyozzátok le egymást?
2021. máj. 9. 16:13
12/54 anonim válasza:
Te hugyozol be, és én vagyok szánalmas. Ez mindent elárul rólad.
2021. máj. 9. 16:14
13/54 anonim válasza:
“Én mosok, egyedül élek”. Talán nem véletlen, hogy egyedül élsz. Amúgy akkor már ne is mosd ki, megszárad az, sőt be is sz@rhatsz.
2021. máj. 9. 16:18
14/54 anonim válasza:
Nagy eséllyel egyedül is fogsz meghalni, mert senki nem lesz kíváncsi a beteg agyadra!
2021. máj. 9. 16:20
15/54 anonim válasza:
Mégis mire számítottál? Majd írják, hogy én is, mi is és tök jó? Hát nem! Normális ember a wc n végzi a dolgát. Legalább ne tennéd közzé, hogy egy idióta vagy!
2021. máj. 9. 16:27
16/54 anonim válasza:
Olyan volt hogy kinti medence es bikinin keresztul pisiltem, majd slaggal lecsapattam magam, vissza medencebe L
2021. máj. 9. 16:33
17/54 anonim válasza:
Nekem valahogy nem adna szabadságérzetet a vizeletes ruhanemű... :D
Fura ötlet, nekem ha valaha is ilyen szokatlan vágyam támadna, inkább nadrág nélkül tenném meg (ezerszer praktikusabb). Vagy meg sem tenném... :D
2021. máj. 9. 16:35
18/54 anonim válasza:
Ne hallgassál a sok negatív emberre, aki leszól téged, mert mindegyikük korlátolt gondolkodásúak. Ha nekik nem fér bele valami vagy másképpen látnak dolgokat, akkor nem az, hogy eltudnák fogadni a másik embert, hanem direkt savazzák, és még betegnek titulálják és mindenféle negatív jelzőt tesznek rá. Egyszerűen félelmetes, hogy egyes embereknek mennyire nincs empatikusság a másik ember felé. Én is beszoktam itthon pisilni, mert izgató a dolog. Van, hogy nővérem is bepisilt már. Ha téged izgat a dolog, semmi baj nincs vele. Lehet a főnököd, barátod is bepisil, csak nem tudsz róla. Különbözőek vagyunk, mindenkit más izgat, fogadjuk el azt, ha nem mindenkit ugyanaz a dolog izgat. De sajnos nagyon kevés emberből hiányzik az elfogadás.
2021. máj. 9. 16:36
19/54 anonim válasza:
Vannak dolgok kedves utolsó, ami már sok, amit nem lehet elfogadni, mert beteg. Ja, bocsánat, téged izgat. És akit az izgat, hogy embert öl, azt is el kellene fogadni? Beteg világ...
2021. máj. 9. 16:39
20/54 anonim válasza:
Egyszer bepisiltem direkt hasonló helyzetben. Azóta felizgat. Vagyunk ezzel így páran,több fórum is van a témában.
Ez egy szexuális izgalom,amit csak az ért akire olyan hatással van.
Ne foglalkozz a korlátolt, ügyeletes fotelbeszólogatókkal! Ezek arra gerjednek hogy jól megmondják,semmivel sem különbek nálad vagy akárkinél!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!