Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csináltál már ilyet? Tetszett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináltál már ilyet? Tetszett? Készülsz kipróbálni? Perverz, beteg kérdés! De komoly!

Figyelt kérdés

Kint vagyok a kertben és elhatároztam hogy nem megyek wc-re ha piselnem kell,hanem egyszerűen bepisilek!

Sörözök,csinálom amit kell és amikor érzem hogy pisilni kell, egyszerűen elengedem a nadrágomba😀

Szabadság érzés,jó idő van és izgi hogy ez nem egy megszokott dolog!

Ha elolvastad,a kérdésekre válaszolj és ne azt kommenteld hogy nem vagyok nornális! Azt tudom 🤣de jó így élni!

2021. máj. 9. 15:51
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
89%
21# Nem beteg, az csak te nézetedből beteg a bepisilés, az én nézetemből vagy más nézetéből nem beteg, de lehet éppen beteg. Ki hogy áll a dolgokhoz. Az ember ölést ne keverd ide, mert az bűncselekménynek számít, az teljesen más kategória, mint az hogy valaki szeret bepisilni és pisisnek lenni akár napközben is. Erről beszélek és emiatt nem is fogok többet ide írni, mert időpazarlás, egyszerűen az emberek nagy része nem érti meg a dolgokat, mert túl szűklátókörben látják a világot és érzékelik is.
2021. máj. 9. 16:45
 22/54 anonim ***** válasza:
33%
Még a végén az lesz a bolond aki wc-re megy pisilni. Hogy van ez?
2021. máj. 9. 16:46
 23/54 anonim ***** válasza:
77%
Igen,csináltam én is,nem vagy egyedül vele. Ártatlan játék egy kis autoerotikával. Senkinek semmi köze hozzá, magánügy.
2021. máj. 9. 16:58
 24/54 anonim ***** válasza:
42%
De maga a kérdező is úgy írta, hogy beteg kérdés. Ha mi mondjuk, akkor persze nem vagyunk elfogadók. Valóban nem, mert ez tényleg beteg.
2021. máj. 9. 17:04
 25/54 anonim ***** válasza:
83%

Beteg? Mert kevesen szeretik,azért mondják annak. A kérdező is biztos érzi hogy elutasítóak az emberek a témában. Pedig sok más perverzió is van,ez egyáltalán nem gáz szerintem.

Tolerancia hiányzik az emberek többségéből!

Hogy a kérdésre is válaszoljak,bevallom pisiltem már be direkt.De azon kívül hogy kellemes volt,nem okozott hatlamas élvezetet.

Szerintem ezt sokan megteszik csak hát más a vélemény róla és itt ezen az oldalon sok a szemét ember akik trollkodni járnak fel. Aztán lehet hogy sokkal durvább, betegebb dolgai vannak egyeseknek!

2021. máj. 9. 17:15
 26/54 anonim ***** válasza:
18%

Gyüljünk össze fiatalok a hősök terén és hugyozzuk össze magunkat mert az annyira jó érzés.

A nagyszüleitek akik azért harcoltak a háburúban , hogy nektek jobb életetek legyen, szerintetek mit szólna ha ezt hallaná????

2021. máj. 9. 17:27
 27/54 anonim ***** válasza:
77%
Én meg szeretem a szado-mazo dolgokat: forró viaszt folyatok a merev farkamra, néha meg vonalzóval csapkodom a makkomat. Viszont tudom magamról, hogy ezek elég beteg dolgok, így nem lepődnék meg rajta, ha más ezt ki is mondaná. Úgyhogy most én megteszem ezt veled is kedves Kérdező: nem próbáltam ki, nem is fogom (mert engem undorít), és kb. annyira beteg vagy, mint én.
2021. máj. 9. 17:40
 28/54 anonim ***** válasza:
92%
25-ös vagyok. Mi rosszat írtam, hogy így lepontoztatok? Tényleg nem érdemes már itt hozzászólni semmihez.
2021. máj. 9. 18:03
 29/54 A kérdező kommentje:
25,30! Nem írtál rosszat,csak sok itt a nagyarcú,beszólogató,bunkó paraszt!
2021. máj. 9. 18:13
 30/54 anonim ***** válasza:
55%

Ez a le pontozás annyira divat lett. Valakinek nem tetszik az adott dolog, akkor miért olvassa el? Meg miért szól hozzá? Lépjen tovább egyszerűbb lenne.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, kérdező csináld azt ami neked jó. Senki más véleményével ne foglalkozz. Neked ez jön be, ezt csináld. Ennyi. A sok befásult köcsög meg csak had éljen bezárkózva, másoknak megfelelve.

2021. máj. 9. 18:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!