Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen normális Bdsm szexoldalak vannak?
SmPixie van, ami magyar, van rajta sok értelmes ember is.
Ashrak az valószínűleg átavanzsált meghívásos alapúra, mert a weboldalon már nem lehet regelni, viszont a discord szerver meghívójuk (cht.hu) még él.
Van még a Fetlife, ami nemzetközi, de vannak fent rajta magyarok is.
Én férfiként voltam fönt Smpixie-n.
De ott maimum beszélgetőpartnert lehet találni.
Amint oda terelődik a beszélgetés, hogy akkor élőben kellene ismerkedni, vagy az van, hogy a nő egyből előjön azzal, hogy "Ő igazából nem is ismerkednivan fönt", vagy a rosszabb eset az, hogy olyankor a nő eltűnik, és soha többet nem jön válasz tőlle.
Az az igazság, hogy ezeken az oldalakon szerintem alapból jóval több férfi van mint nő. És a kevés nőből is jó része csak álmodozik a dolgokról, aztán feljár az ilyen oldalakra álmodozni. És ha komoly szándákú férfi jelentkező van akkor megilyed.
Olyan nők akik valóban tapasztaltak a témában, olyanból meg KB 1-2 van az oldalon, és mivel így valós ismrkedés terén minden valós nőre kb 20-30 férfi jelentkező jut, ezért azok a nők akik tényleg keresnek annyira válogatósak, hogy csak az átlagon felüli férfiakkal állnak szóba.
Például Smpixien pécsről talán ha 10-12 nő van fönt abból talán ha 2-3 ismerkedik ott tényleg komolyan. Egy 130 ezres vároból ez édes kevés.
Szerintem ilyen oldalakon egy átlag férfinek talán 1% az esélye igazi valós partnert találni.
Vagy még ekkora se az esély. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!