Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen normális Bdsm szexoldal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen normális Bdsm szexoldalak vannak?

Figyelt kérdés
Bdsm, domináns, alárendelt

2020. dec. 30. 00:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Smpixie, esetleg ashrak. Más nincs, ami magyar nyelvű és említésre méltó. Van még a fetlife, ami nemzetközi.
2020. dec. 30. 08:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

SmPixie van, ami magyar, van rajta sok értelmes ember is.

Ashrak az valószínűleg átavanzsált meghívásos alapúra, mert a weboldalon már nem lehet regelni, viszont a discord szerver meghívójuk (cht.hu) még él.

Van még a Fetlife, ami nemzetközi, de vannak fent rajta magyarok is.

2020. dec. 30. 11:35
 3/6 Pécs-pécs ***** válasza:
74%

Én férfiként voltam fönt Smpixie-n.

De ott maimum beszélgetőpartnert lehet találni.

Amint oda terelődik a beszélgetés, hogy akkor élőben kellene ismerkedni, vagy az van, hogy a nő egyből előjön azzal, hogy "Ő igazából nem is ismerkednivan fönt", vagy a rosszabb eset az, hogy olyankor a nő eltűnik, és soha többet nem jön válasz tőlle.

Az az igazság, hogy ezeken az oldalakon szerintem alapból jóval több férfi van mint nő. És a kevés nőből is jó része csak álmodozik a dolgokról, aztán feljár az ilyen oldalakra álmodozni. És ha komoly szándákú férfi jelentkező van akkor megilyed.

Olyan nők akik valóban tapasztaltak a témában, olyanból meg KB 1-2 van az oldalon, és mivel így valós ismrkedés terén minden valós nőre kb 20-30 férfi jelentkező jut, ezért azok a nők akik tényleg keresnek annyira válogatósak, hogy csak az átlagon felüli férfiakkal állnak szóba.

Például Smpixien pécsről talán ha 10-12 nő van fönt abból talán ha 2-3 ismerkedik ott tényleg komolyan. Egy 130 ezres vároból ez édes kevés.

Szerintem ilyen oldalakon egy átlag férfinek talán 1% az esélye igazi valós partnert találni.

Vagy még ekkora se az esély. :D

2020. dec. 30. 12:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Voltam Pixie-n. Nem volt sikerem. Fönt vagyok Ashrakon is. Ott gyakran szerveznek ismerkedős találkozókat is. Érdemes eljárni rá. Ahol még esetleg sikered lehet, ha Silent Teddy Bear workshopjára eljársz. Ha ideiglenesen is, de teremhet babér.
2020. dec. 31. 20:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Vannak BDSM partyk is, ha már felhozták, érdemes lehet utánanézni.
2020. dec. 31. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Fetish Freedom Party a neve, februárban lesz.
2020. dec. 31. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!