Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális lányok kapcsolat nélkül?
Azok a normális lányok/nők akik itt vannak és nincsenek kapcsolatban biztos olvasgatnak 1-2 kérdést a napi 10-20-ból, hogy ők már bizony nem léteznek.
Elmondanátok, hogy szerintetek miért nem léteztek? Szerintetek mi lehet veletek a "probléma" ami miatt nem tűntök fel azoknak akik a normális lányokat keresik?
Persze, tegyük fel, hogy nem utasítjátok el naponta az embereket és azt is, hogy szeretnétek kapcsolatot.
Pont ez az, hogy szerinted miért?
Visszahúzódó vagy, esetleg mogorva? Nem jó az alakod, kerülöd a kontaktust? Ez érdekelne, hogy szerintetek mi az ami miatt nem vesznek észre:)
Utolsó
Ezek akkora visszatartó erők a fiúk számára? Mármint furcsa, hogy pont azért kerülsz barátzónába mert meghallgatod a fiúkat. Pont nekik kellene értékelni az ilyet, hiszen általában rajtuk van ez a szemetesláda dolog. Szomorú, hogy ezek szerint mi sem tudjuk értékelni, mint fordítva:)
Ja, furcsa is kihalt lényként létezni. Én amúgy nem vagyok visszahúzódó, viszont határozott, céltudatos, gondolom, nagyon hülye sem lehetek, ha most megyek államilag támogatott mesterképzésre. :D Rondának nem tartom magam, bár tény, hogy modellnek sem. Nem is tudom, szerintem azért nem vesznek észre, mert nem vagyok kihívó és komoly kapcsolatot akarok, nem holmi barátság extrákkal viháncolást, ami olyan divatos manapság.
Szerintem azért nem létezek, mert nem fogom vissza magam, van véleményem, önálló személyiségem és nem akarok senki felmosórongya lenni, sem k*rva nem akarok lenni.
Releváns amit írsz, nem direktbe keresésre gondoltam, hanem arra akinél hogy van esély, ha jön valaki aki szimpatikus akkor lehet kapcsolat (Röviden szeretnél kapcsolatot és nem veted el).
Szerintem jó, hogy "lazán veszed" és nem őrülsz bele a keresésbe. Az pedig aranyos, hogy kerülöd a tekintetet. Sokan csinálják, főleg ha zavarban vannak.
Akkor itt a zárkózottság, rossz kommunikáció és eltérő igények.
Rossz kommunikáció alatt mit értesz? Pl nem dobálod a hajad, nem érsz hozzá és hasonlók, vagy az adott személlyel nem tudsz feloldódni és inkább hallgatsz?
Persze nem is gondoltam, hogy pörgeted a hajad a fiúk közelében mint valami helikopter, csak vannak ezek a mindenki által ismert "közhelyes" jelzések. (Bár az, hogy ismert nem jelenti, hogy hatékony)
Hu, hát igen ez ahogy leírtad, így veszélyes. Így tényleg elég nehéz lehet annak az egynek észrevennie a 100-ból, ha 99-el elnevetgélsz a "hülye poénjain" neki pedig úgy válaszolsz mintha a fogad húznák. (Költői túlzással persze). Így érhető azért miért a 99 próbálkozik be és nem az az 1. Ez sem egyszerű:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!