Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok őszintén! Irigykedtetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odüsszeusz92 kérdése:

Lányok őszintén! Irigykedtetek már ránk, amiért nekünk van farkunk?

Figyelt kérdés
Freud szerint a péniszirigység kislány korban alakul ki

2020. nov. 9. 21:18
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
82%

Ha belegondolok, hogy puncival mennyivel több mindent el lehet érni, ha valakinek belefér a lelkivilágába... Na meg gondolom a másik oldalról biztos kellemetlen lehet, ha nem kapják meg a szex adagukat, annyira, hogy még rengeteg pénzt is kiadnak érte hivatásosoknak sokan.

Nem, jobb ez így, annyiból biztos kényelmesebb, hogy a kisdolgukat könnyedebben intézik vele, illetve nincs havi vérzés, de ha választani kéne akkor részemről maradhat a punci. :)

2021. nov. 10. 03:04
 42/47 A kérdező kommentje:
#41 Üdítő olvasni, hogy valaki nőként is ilyen reálisan látja a dolgokat. Remélem tényleg nő vagy. :D
2021. nov. 10. 13:38
 43/47 anonim ***** válasza:
100%

Én férfi vagyok, és nem a 41 es, de teljesen egyetértek, és osztom a véleményt.

Sokkal jobb nőnek lenni. Én tragédiának tartom, hogy férfi vagyok, pl ismerkedés terén is.

Katasztrófa az ismerkedés férfiként.

Ha nem vagy tökéletes és szép, van egy pici túlsúly, esetleg egy kis poci, arról már ne is beszéljünk.

Arra sem méltatnak a nők, hogy leköpjenek.

Komolyan mondom, már néha az is jól esne, ha egy nő jól leköpne, vagy herén rugna köröm cipővel,hogy fájjon, mert így legalább foglalkozna velem.

Legalább észre vett valaki. Már ez is jól esne.

A nők olyanok mint a sült hal a tányéron.

Elvannak. Ha nincs férfi, akkor is jól elvannak. Alig alig találni olyan nőt, akinek férfire van szüksége.

A férfinek viszont szüksége van a nőre, és a szexre, amiatt az átkozott tesztoszteron termelődés miatt.

Inkább hagyjuk is, mert már a fülemből is a tesztoszteron folyik.

Ami viszont talán a legfontosabb, hogy a nők akár életük végéig is tudnak szexuális életet élni, míg mi férfiak sajnos nem.

Van akinek már 40 fölött merevedési, és libidó gondjai vannak, 55-60 fölött meg végképp tragikus a helyzet. Ott már lőttek a merevedésnek.

Sajnos ebben nincs egyenlőség, és ez egy picit hülyéül lett megalkotva. Itt óriásit hibázott a teremtő.

Szóval kedves kérdező, én mondom, hogy 1000 szer jobb nőnek lenni.

55F.

2021. nov. 10. 15:31
 44/47 A kérdező kommentje:
#43 A férfi attól férfi többek között, hogy panaszkodás helyett tesz magáért, változik, fejlődik, inkább erre kéne tanítani a fiatalabbakat..
2021. nov. 10. 16:39
 45/47 anonim ***** válasza:

Igazad van, még is tettem.

Nem részletezem, de legalább

6-7 dolgon változtattam.

Pl, ledobtam 20 kilót, meg sok sok minden más.

Hidd el, amit lehetett megtettem, de így is nagyon nehéz, mert sajnos így sem vagyok teljesen tökéletes.

Bocsánat, ha megbántottalak.

2021. nov. 10. 16:51
 46/47 A kérdező kommentje:
Miért bántottál volna meg? Csak fura volt ezt egy 55 éves férfitól olvasni, a kortársaimtól szoktam meg, hogy hasonlóakat írnak.
2021. nov. 10. 21:38
 47/47 anonim ***** válasza:
38%
Nekem ne himbálózik, főleg ha valaki a szájába veszi!:D
2021. nov. 18. 22:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!