Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok őszintén! Irigykedtetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odüsszeusz92 kérdése:

Lányok őszintén! Irigykedtetek már ránk, amiért nekünk van farkunk?

Figyelt kérdés
Freud szerint a péniszirigység kislány korban alakul ki

2020. nov. 9. 21:18
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
93%

Nem. Arra én is kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet a szex pénisszel, de nem vagyok irigy a pasik péniszére. Totál nem praktikus a nap 23 órájában, nem tudják a lábukat se összezárni rendesen, ott lifeg nekik... Ha meg felizgulnak, tök gáz az is. Azt sem irigylem, hogy nincs többszörös orgazmusuk.

Egyetlen egy dolgot irigylek, hogy nincs menstruációjuk. Azt nagyon 😂

2020. nov. 9. 21:58
 12/47 anonim ***** válasza:
86%

Én egy picit igen.

22l

2020. nov. 9. 22:03
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nők nem azt akarnák hogy nekik legyen farkuk, hanem mellettük legyen valaki akinek van, tudja is használni s nem mellesleg értelmes, normális személyhez tartozik ama farok :)
2020. nov. 9. 22:05
 14/47 anonim ***** válasza:
100%
Egy kicsit sem.
2020. nov. 9. 22:13
 15/47 anonim ***** válasza:
94%
Úgy konkrétan nem voltam irigy soha, egyszer eljátszottam a gondolattal, milyen lenne, ha lenne péniszem, de jó ez így, hogy inkább puncim van.
2020. nov. 9. 22:13
 16/47 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is kivancsi voltam milyen lehet egy farokkal maszturbalni, beledugni mindenbe
2020. nov. 9. 23:40
 17/47 anonim ***** válasza:
83%

Gyerekkorban szerintem senki nem irigykedik, csak baromi kivancsi a masera.

En arra irigykedem, hogy onkielegiteni sokkal konnyebb. Sokkal nagyobb a felulete, es eleg a kezet mozgatni, nem hianyzik, hogy ket test egyutt mozogjon. Nekem ezek a muanyag biszbaszok nem opcio, igazi szex kell, vagy magamnak egy sokkal silanyabbat. Szoval ugy tunik, egyedul jobban elboldogulnak, mint egy no. Plusz telefonos szexnel egy kez eleg es nezi. Nokent ez maceras.

2020. nov. 10. 02:13
 18/47 anonim ***** válasza:
90%

10 es:

Hiába lenne jó kis cicid, a sajátod fogdosása korán sem olyan nagy élmény, mint más nő cicijének a simogatása.

11 es:

Egyáltalán nem kényelmetlen a lábunk között lévö lankadt pénisz a herékkel. Szinte észre sem lehet venni, és a lábunkat is összetudjuk zárni. Ez úgy van kiképezve. Csak nektek tűnik ez furának.

Az egy másik kérdès, hogy a strandon, ha túl sok a jó nő, akkor nem tudok kijönni a vízből, csak miután lecsitítottam magam. Nade ez csak a merev péniszre vonatkozik, hogy néha kellemetlen. Alapból nincs vele gond.

Nemrég olvastam egy cikket a neten, a világ legnagyobb péniszű férfijéről. / 52 cm /

Na azzal már gond van. Ez biztos. 🤔

2020. nov. 10. 12:50
 19/47 anonim ***** válasza:
92%
Engem nagyon irritálna ha lógna valami a lábam között.
2020. nov. 10. 13:00
 20/47 anonim ***** válasza:
100%
Az önmagában nem hiányzik, hogy ott lógjon valami folyamatosan, de tény, hogy bizonyos helyzetekben (menstruáció, pisilés nyilvános helyen) praktikusabb lenne a punci helyett egy farok.
2020. nov. 10. 14:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!