Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti a kisebb vagy inkább a nagyobb péniszt szeretitek?
Figyelt kérdés
Írhattok kórt, illetve tapasztalataitokat2020. okt. 28. 01:27
11/131 anonim válasza:
Ezeket nagyon jó olvasni úgy hogy 17/3 és 23/5 között van valahol a méretem :D
Core
12/131 anonim válasza:
Inkább kicsi, minthogy leverje a méhemet.
13/131 anonim válasza:
Na persze, akik a nagyra voksolnak!!
Mikor előkerül a farkam első reakció, hogy aztaaaaa mekkora, vagy hűűű de nagy, de széééép!
Aztán mikor ott vagyok, hogy akkor behatolok....... ugye vigyázok, ugye óvatosan teszem be.....kérlek csak a felét tedd be mert fájni fog stb
14/131 anonim válasza:
13as vok újra
Nem is említem az orális oldalát!
Legtöbben cuppognak és csak nyammognak rajta!!
Na kisebb farkúak, lehet irigykedni!
15/131 anonim válasza:
Az átlagost kedvelem
Úgy 15-16 centi számomra a tökéletes.
Ez pont az a méret számomra amivel akármit lehet kb csinálni akkor sem fog fájni
19/l
17/131 anonim válasza:
Nagyobbat de inkabb vastagabb legyen
22/L
18/131 anonim válasza:
Vastag nagyot, mert elveszik bennem, imádom a fistinget szóval ki vagyok tágulva rendesen xd borosüveget is beveszem mindkét végével
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!