Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti a kisebb vagy inkább a nagyobb péniszt szeretitek?
Úgy látom, itt én vagyok a kivétel, akinek kifejezetten a hosszú jön be, nem pedig a rövidebb, de vastag. Nyilván azért legyen valamekkora vastagsága is, de hosszúságban legalább 18 cm az ideális. Ez nekem azért jó, mert eddigi tapasztalataim szerint máshogy vagyok felépítve, mint a legtöbb nő, és pont azt a mély behatolást élvezem a szexben, amikor a méhszájamat is eléri... Ez már lehet hogy valóban KÓR-os :D
Hozzáteszem, 20+ -ossal nem volt még dolgom, tehát nem tudhatom, van-e túl nagy, ami már fáj. De valahogy nehezen tudom elképzelni, már ha eléggé fel vagyok izgulva...
/42N/
Átlagos méretű a legjobb nekem, 14-15 centi bőven elég egy átlagos vastagsággal.
20/L
16-17 cm körül, nekem az az ideális és nem okoz fájdalmat. :)
A vastagság olyan 5 cm felett, 5,9 is simán. Páromnak pont ekkora, az elején nehéz volt, de utána már nagyon elkezdtem élvezni. :)
5 centi? majdnem 6?
átmérő, vagy ha körbetekeritek?
Jön ki*
Szeretem az autocorrectet 💁🏼♀️
Körméretre gondolsz?
Az átmérő nem nagyon hiszem hogy 11 cm.
Körméret, igen.
Az átmérő 5,9 cm:)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!