Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti a kisebb vagy inkább a nagyobb péniszt szeretitek?
Figyelt kérdés
Írhattok kórt, illetve tapasztalataitokat2020. okt. 28. 01:27
1/131 anonim válasza:
Nagyot, vagyis vastagot. Kórt nem írok, olyanom szerencsére nincs.
3/131 anonim válasza:
Miért nem lehet átlagos, normál méretűre voksolni?
Miért kell ennyire végletekben gondolkodni?
5/131 anonim válasza:
Szerintem nálam már kóros, hogy az ilyen típusú kérdésekre válaszolok.. 14-15 neked kicsi, nekem jó!
6/131 anonim válasza:
Én a nagyobbat jobban szeretem
8/131 anonim válasza:
Nagyobbat.
Tapasztalat: a vastagabbal nagyobbat és hamarabb tudok élvezni. (A túl hosszúval viszont fájhat, ha nem figyel a gazdája)
Kór
(nincs)
9/131 A kérdező kommentje:
Jólvan már na, nem kell ennyire kiakadni, hogy a kort, véletlen hosszú ó-val írtam, hajnal volt és fáradt voltam :D
2020. okt. 28. 11:51
10/131 anonim válasza:
Érdekes itt mindenki vagyis pontosabban a többség a nagyot kedveli, de élőben meg megy a nyavajgás
És ez főleg a fiatalabb lányokra igaz, az érett korosztály több mindenben benne van
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!