Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szerettek jobban, ha ujjaznak, vagy ha nyalnak titeket? Vagy mindkettőt egyszerre?
Figyelt kérdés
2008. nov. 28. 08:13
11/16 anonim válasza:
Én is egyszerre szeretem a kettőt,sőt külön-külön nekem nem is jó. De általában úgy szoktuk, h ő ujjaz,vagy nyalogatja a hüvelyem, és én a csiklómmal "vagyok".
13/16 anonim válasza:
Én azt szeretem, ha a barátom a csiklómat simogatja az ujjával, egy másik ujját meg bedugja a hüvelyembe. Időnként a csiklómon lévő ujját lecseréli a nyelvére, nekem ez jön be, az intenzív folyamatos nyalást nem szeretem, mert előbb-utóbb kizökkenek.
14/16 anonim válasza:
Egyszerre :P De ha muszáj választani, egyértelműen az újjazás
15/16 A kérdező kommentje:
Húha, mennyi válasz, köszönöm szépen!:)
Szóval összegezve, nagyrészt a kettő együtt, de külön-külön is szereti valaki. Köszi a válaszokat mégegyszer!:)
2008. nov. 28. 22:30
16/16 anonim válasza:
sztem mindeki szereti mindkettőt de a nyalás azért sokkal jobb
de egyszerre a kettő nme mindig jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!