A Kaspersky vagy az Avast vírusirtót érdemesebb használni, illetve egyszerre mindkettőt?
Egyszerre nem lehet két vírusirtó fent.. De utána néznél is rájöhetnél.Összeakadnak.Bár alapból fel se menne az Avast tudtommal ha másikat fent van.
Ha ingyenes kell akkor Avast,ha fizetős akkor rakd a kasperskyt..
OFF
Legjobb, ha felteszel mellé még egy Internet Security csomagot is, hogy biztos legyen a védelem!
ON
Szerinted még is miért használ minden normális ember egy vírusirtót?
A kaspersky nagyon jó AV, ha van alá egy erős géped, a gond ugye az, hogy nem ingyenes (kivéve, ha újsákóddal használod), meg gyengébb gépeket nagyon lassíthatja menet közben, ezt főleg a flash cuccoknál éreztem anno.
Az Avastot öt évig használtam, vírus mindig csak User error (vagyis jómagam) miatt került a gépre. Kevésbé lassít, mint a kaspersky, ha jól be van állítva, otthonra szerintem teljesen megfelel egy jó tűzfallal kombinálva (ha win7-ed van, akkor azé maradhat).
Bár engem most Eset Smart Security állított a maga oldalára, ha végül ez mellett döntesz, akkor tűzfal sem kell mellé, 30 napos ingyenes verziója van ennek is.
A lényeg, hogy akármit is teszel fel, legálisan használd, mert a tört annyit ér, mint halottnak a csók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!