Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Paul Street meleg?
30. nem tudom pontosan, egyszeruen belattam, hogy nem erdekel ki kit szeret, mert ugyanolyan emberek
es azota sokkal kevesebbet foglalkozok a melegekkel, regebben egesz nap gyulolkodtem, most meg pont nem erdekel
csak szeretnem ha mindenki boldog lenne es ennyi:D
amig nem art vele senkinek addig nem erdekel ki mit csinal es inkabb torodok a sajat eletemmel
33. nem ertek egyet
szerintem nonszensz ilyet allitani, egyatalan nem neveles kerdese es a kornyezetnek nem hiszem, hogy van hatasa ra. az, hogy egyre tobben felvallaljak magukat, sokakat biztathat ugyanerre. ezzel azt mutatjak, ok is ugyanolyan emberek. mivel tobb orszagban meg mindig borton/halalbuntetes jar erte, azt gondolom, szukseg van arra, hogy az emberek nyitottabbak legyenek es elfogadjak a masikat.
senki sem lesz meleg attol, hogy melegeket lat. ha valakit igy lehet befolyasolni, az eddig is meleg volt, csak nem tudta. ha nem vonzodsz az azonos nemhez, senki hatasara nem fogsz kesobb sem.
en ezt igy latom.
Csak meg kell nézni, hogy a homoszexuálisok által nevelt gyerekek-ből ugyanolyan arányban kerülnek-e ki homoszexuálisok. Ha nem akkor nincs is miről beszélni tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!