Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Paul Street meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Paul Street meleg?

Figyelt kérdés
Valaki, aki tudja, pls válaszoljon!

2020. júl. 31. 07:05
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

11. nem vagyok sem fiú, sem meleg lol.

Nem akartam kiírni, hogy miért kérdezem, mert nem hinném, hogy akkor kaptam volna rendes válaszokat, de akkor ide leírom, homofób vagyok és volt már rá példa, hogy néztem egy videóst és kiderült róla, hogy bu.. illetve bocsánat, meleg, így már nem nézem, ezért akartam tudni, hogy ő az vagy sem...

2020. aug. 1. 06:51
 12/37 anonim ***** válasza:
71%
Pál utca? :D
2020. aug. 3. 08:46
 13/37 anonim ***** válasza:
92%
megkérdezzem tőle telepatikusan?
2020. aug. 3. 10:29
 14/37 anonim ***** válasza:
74%
Tudtommal volt már barátnője, ezáltal maximum bi lehet. Bár szerintem hetero.
2020. aug. 3. 13:45
 15/37 anonim ***** válasza:
60%
Jó lenne, eléggé bejön
2020. aug. 3. 17:15
 16/37 anonim ***** válasza:
Nem
2020. aug. 30. 19:19
 17/37 anonim válasza:
38%

Ez nagyon érdekes, én heteró vagyok, de amióta a homoszexualitás fogalmát ismerem, természetes számomra. Sosem értettem a homofóbok indokait.

Évek óta foglalkoztat a kérdés mi lenne, ha egy homofób megismerne egy srácot, összebarátkoznának és mondjuk fél év elteltével kiderülne, hogy a srác meleg?

Úgyhogy te vagy az én emberem, ezt magyarázd már el. Mi zajlik le bennetek ilyenkor? Megismersz valakit, elkezdesz nézni egy videóst, vagy esetleg kiderül a családodban valakiről hogy meleg és egyszerűen kizárod? Többet nem nézed, nem beszélsz vele? Függetlenül a csatornája tartalmától, elég a tudat, hogy meleg ahhoz, hogy ne legyél kíváncsi rá? Miért?? Tényleg nagyon érdekel, mert azt írod amúgy tetszik a tartalom amit csinál. Akkor miért érdekel, hogy meleg-e vagy sem?

2020. szept. 1. 21:23
 18/37 anonim válasza:
Bocsi, közben olvasom, hogy lány vagy. Ettől függetlenül a kérdés lényege nem változik, ha pl a kedvenc videósodról, akit évek óta nézel, kiderül hogy meleg egyszerűen nem nézed többet? Nem értem a miértet.
2020. szept. 1. 21:27
 19/37 A kérdező kommentje:

17. A családom sem volt nagyon elfogadó, de sosem szidták előttem őket, viszont amikor kisebb voltam (kb 3.osztályos) néztem a Dr. Csontot, és volt benne egy fiú, aki szerintem jól nézett ki. Rákerestem a nevére és megláttam, hogy meleg. Akkor ez annyira felzaklatott, hogy aludni sem tudtam aznap éjjel. Attól kezdve alakult ki bennem egy kifejezett ellenérzés ellenük, előtte szimplán a heteroságot tekintettem normálisnak, semmilyen más gondolatom nem alakult ki rólak. Idővel egyre jobban kezdtem undorodni az egésztől. Egyszer volt, hogy néztem egy videóst, majd megtudtam róla, hogy a saját neméhez vonzódik, egyszerűen nem néztem tovább. Nem emlékszem pontosan, mi zajlott le bennem ekkor.

Meleg családtagom jelenleg nincsen, de valószínűleg próbálnám kerülni az illetőt, ha kiderülne róla, hogy mégis az. Remélem, sikerült megválaszolnom a kérdésedet.

2020. szept. 2. 18:24
 20/37 anonim ***** válasza:
45%

Mondjuk én (ha beleszólhatok) a transzvesztitákat ítélem el, szerintem egy parókától és műcsöcsöktől senki sem lesz nő. Ennyi. Ilyen vagyok, ha valaki elfogadja őket, akkor azzal semmi gond nincs, de akkor azt is fogadja el, hogy én nem szeretem az ilyen embereket, és ne szidjon, mert ezzel nem fog "áttéríteni" inkább csak megutáltatja magát velem.

Mindenkinek vannak dolgok, amiket nem szeret, hidd el vannak melegek, akik a heterókat utálják, ez mivel jobb? Nem védekezhetnek azzal, hogy "mert a heterók is bántanak" mert ez 1. ovis megoldás 2. ne vonjunk minden heterót egykalap alá (és ugyanez igaz MINDENRE és MINDENKIRE)

2020. szept. 2. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!