Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor a Shemale lányok tulajdonképpen mik? Péniszel született nők?
Nem értem és össze vagyok zavarodva hogy akkor tulajdonképpen a shemale lányok és a ázsiai ladyboyok azok mik?
Férfi nemi szervel született nők?
Olyan furcsa mert annyira kívánatosak olyan szépek vonzóak mint egy igazi nő ,van amelyik még egy igazi nőtől is vonzóbb.
Ez a youtube videó mit jelentsen?
"és amúgy is csak pubertáskésleltetőket szoktak nekik adni 16 éves koruk előtt."
mely szerek késleltetik a pubertást? (mármint gyógyszernevet kérnék)
"Ezeket az előírásokat pedig szakemberek fogalmazzák meg, akik jobban ismerik a témát, mint te vagy én."
Ha ilyen jól ismered a szabályokat, belinkelnéd a pubertás előtti transzszexuálisak kezelési protokollját?
8:43
"Puberty blockers allow patients more time to solidify their gender identity, without developing secondary sex characteristics.[5] If a child later decides not to transition to another gender, the effects of puberty blockers can be reversed by stopping the medication." Magyarul a pubertás blokkolók késleltetik a másodlagos nemi jellegek kialakulását, hogy a diszfóriás egyéneknek időt adjon a döntésre. Az oldalon találsz gyógyszerneveket is ha annyira érdekel.
Ez egy meta analízis több kutatás eredményeit alapul véve. Itt írják, hogy a jelenlegi előírások a Holland modell protokollon alapulnak (Dutch Model protocol).
Itt pedig leírják, hogy mit fogalmaz meg ez a holland protokoll. Azzal kezdődik hogy először is tanulmányozzák a pubertáskor előtti egyén pszichés állapotát és környezetét. Ezután közelről figyelik, hogy a diszfória hogyan alakul az idő előrehaladtával. Ez időben az egyén kaphat pubertás blokkolókat, majd ha úgy adódik akkor 16 éves korától hormonkezelést. Kiemelik, hogy a jelenlegi megfigyelések szerint ha ezeknek az egyéneknek nem adnak ilyen egészségügyi ellátást az pszichésen rosszabb következményekkel jár, mint azoknál akiknél ezeket az előírásokat alkalmazzák.
22-es!
Köszönöm, ez alapos válasz volt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!