Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor a Shemale lányok tulajdonképpen mik? Péniszel született nők?
Nem értem és össze vagyok zavarodva hogy akkor tulajdonképpen a shemale lányok és a ázsiai ladyboyok azok mik?
Férfi nemi szervel született nők?
Olyan furcsa mert annyira kívánatosak olyan szépek vonzóak mint egy igazi nő ,van amelyik még egy igazi nőtől is vonzóbb.
Ez a youtube videó mit jelentsen?
Azért olyan szépek mert hormonozzak magukat
Esetleg plasztika
De ők mind férfinak születtek
Ez már egypárszor meg volt beszélve...
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
17:18
Rád akart erőszakolni bármit is? Hol? Én csak a te nyöszörgésedet látom. Inkább te akarod ráerőszakolni a kérdezőre, hogy ne vonzódjon a transszexuálisokhoz.
Kérdezőnek:
Ők transszexuálisok. A biológiai nemük férfi (így születtek), de a társadalmi nemük nő (tehát fejben nők). Ha pubertáskor előtt kezdenek bele a hormonkezelésbe, akkor a péniszüket leszámítva nőies testük lesz. Sokan plasztikai műtéteket is végeztetnek magukon.
9
Én aztán nem akarom lebeszélni, csak az idegesít hogy egyesek lánynak hiszik a travikat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!