Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor a Shemale lányok tulajdonképpen mik? Péniszel született nők?
Nem értem és össze vagyok zavarodva hogy akkor tulajdonképpen a shemale lányok és a ázsiai ladyboyok azok mik?
Férfi nemi szervel született nők?
Olyan furcsa mert annyira kívánatosak olyan szépek vonzóak mint egy igazi nő ,van amelyik még egy igazi nőtől is vonzóbb.
Ez a youtube videó mit jelentsen?
Az, hogy mi lány és mi férfi még egy konzervatív ember számára sem olyan egyértelmű, mint amilyennek szeretik beállítani.
Szerinted az alábbiak közül kire hasznos a "férfi" szót használni a szó hétköznapi értelmében?
-Azt az embert aki nőnek született, vaginája van és a tinédzserkorától
kezdve tartó hormonkezelése miatt markáns arca, erős testszőrzete,
esetleg szakálla, izmos testfelépítése van.
-Vagy azt az embert, aki férfinak született, pénisze vagy de ugyan úgy
hormonkezelés alatt áll fiatal kora óta, mellei és tipikusan nőies
vonásai vannak nőiesebb testfelépítéssel.
Melyiküket engednéd előbb egy férfi mosdóba? Az utóbbit, akit külsőre a legtöbb ember nőnek mondana csak azért, mert a nemi szerve egy pénisz?
Azt hogy egy "férfiból nővé alakított" ember biológiai neme továbbra is férfi csak nagyon kevés ember tagadná. A problémát általában az szokta adni, hogy sokan egyáltalán nem ismerik el, hogy a társadalmi életben betöltött nem az nem csupán abból adódik, hogy az illetőnek milyen nemi szerve van.
lapocka2 nevű felhasználó privát üzenete:
A kérdésre írt válaszod: Most akkor a Shemale lányok tulajdonképpen mik? Péniszel született nők?
"Már megint ez a travimániás akatja a hetero férfiakra erőszakolni a ratyi perverzióját."
Az üzenet előzménye:
A kérdésre írt válaszod: Most akkor a Shemale lányok tulajdonképpen mik? Péniszel született nők?
"9 Én aztán nem akarom lebeszélni, csak az idegesít hogy egyesek lánynak hiszik a travikat."
első üzente:
Az üzenet szövege:
a hólyagos anyád megb.szod
második üzenete:
Az üzenet szövege:
lányok is mert te is b.sztál már travit mert a lány ugyanolyan lány mint egy travi
Na mivan kiakadtál kis homi?
"társadalmi nemük nő (tehát fejben nők)"
Tévedés. A "társadalmi nem"-et kevered a "pszichés nem"-mel.
A társadalmi nem az az, hogy a közösség minak tartja, ott milyen szerepet tölt be.
A probléma csak az, hogy nagy eséllyel a kérdezőnek nem ez az első kérdése a témában, mert az elmúlt pár hónap shemale-es kérdései mind egy lére mennek. A végük meg mind az, hogy a kérdező valamilyen formában kijelenti, hogy a shemale-ek bizony nők, aki meg nem így gondolja az hülye... Nem bírja felfogni az igazságot...
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
22:51
Értem, jogos a kritika bár közel jelentéktelennek tartom a mondandóm szempontjából.
"Ha pubertáskor előtt kezdenek bele a hormonkezelésbe"
normális orvos nem kezd hormonkezelést pubertás előtt (nagyon-nagyon ritka kivételtől eltekitve)
22:54
A kérdések amiket linkeltél tényleg úgy tűnik hogy ugyan ettől a kérdezőtől vannak, ettől függetlenül viszont részben jogosan kritizáltam az adott kommentelőt az "egyesek lánynak hiszik a travikat" megjegyzése miatt és amiért "ratyi perverziónak" titulálta a dolgot. A téma bonyolultabb ennél, a kérdező az egyik átgondolatlan végletet képviseli, a kommentelő a másikat.
"kijelenti, hogy a shemale-ek bizony nők, aki meg nem így gondolja az hülye... Nem bírja felfogni az igazságot..."
Kíváncsi, vagyok hogy szerintem mi az a bizonyos igazság.
23:26
Minden egyes transszexuális ember nagyon ritka kivétel. A lakosság elenyésző részét teszik csak ki és a gyakorlatban nem úgy néz ki a dolog hogy betoppan az összezavarodott tini és aznap el is kezdi a hormonterápiát.
A legtöbb esetben pszichológiai felmérés szükséges a hormonkezelés előtt és amúgy is csak pubertáskésleltetőket szoktak nekik adni 16 éves koruk előtt. Utána meg dönthetnek arról hogy mit akarnak.
Ezeket az előírásokat pedig szakemberek fogalmazzák meg, akik jobban ismerik a témát, mint te vagy én.
Te nagyon ráérsz látom.
Felesleges vitatkozni veled, de mégegyszer ne írjál privátot nekem.
Egy szakértő remekül összefoglalta a dolog lényegét ezen a videón:
https://www.youtube.com/watch?v=mXqo_-ldATw
Ennél többet nem érdemes a dologról beszélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!