Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfitársaim! Ti is örültök neki hogy idén elmaradnak a nagy fesztiválok ahol a nők állandóan alfákkal szexelnek és kiélik a hipergámiájukat? 38F
Egyezzünk meg srácok. Ősszel legyen egy kérdés, ahol összejöttök és leírjátok, az ócska kifogásaitokat, hogy a felvázolt remények ellenére miért nem állt szóba veletek egy nő sem.
Mert az utóbbiban egészen biztos vagyok. Nektek akkor se lesz nőtök, ha minden férfit kiirtotok a bolygón magatokon kívül.
#41: És ha ősszel mindannyian visszajövünk egy-egy csajjal akkor megalázkodsz és belátod hogy nem volt igazad?
Mert akkor challenge accepted.
42: Senki előtt nem alázkodok meg. Max elismerem, ha tévedek. De esetedben erre sen lesz szükség. Mert attól, hogy az éttermek bezárnak az emberek nem állnak neki kukából zabálni a szemetet.
Remélem érted a hasonlatot.
19 éves lány vagyok s max akkor szenvednék végig egy fesztivált, ha fizetnének érte. :D
(Amúgy 12.-es vagyok, s az osztályomból egy lány se volt még eddig fesztiválon. Van 4 fesztiválozó fiú, s kész)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!