Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszataszito a nagy csiklo?
nekem is ilyen van... eléggé gátlásos vagyok miatta sajnos... próbáltam már magam túl tenni rajta és elfogadni, de nem megy... én egyenesen utálom...-.-' sajnálom, hogy ez van....:_
mindenesetre olyan jó volt olvasni a fiúk véleményét...:)
Még én sem találkoztam soha nagy csiklóval. Pedig nagyon szeretnék. Szerintem kifejezetten izgató!!
33/f
jo_vagasu@freemail.hu
Nekem is ilyenem van(lány)és eleinte mikor még nem voltam elég érett szexuálisan akkor voltak olyan problémáim, hogy az enyém emiatt talán nem normális, mert hogy arra gondoltam ilyenből kevés van,vagy lehet talán csak az enyém ilyen?De mikor elértem ahhoz a korhoz,hogy szexuális kacsolatba kerültem a partneremmel képes voltam elfelejteni,hogy az ne lenne jó,mert érezhetően úgy izgatta ahogy kell :) Ja és igaz az hogy sokaknak akiknek ilyen jobb abból a szempontból, hogy könyebben felizgulnak csikló izgatás során,mert érezhető ahogy izgalmi állapotba kerül, így könyebb a fiúknak is.Én szeretem az enyém,mert eddig akivel szexuális kapcsolatba kerültem mindenki "visszasírt" :P Hehe!Tehát hogy ilyen jelzőkkel illettek(Veled a legjobb!)
Na most lehet ez nem a csiklóm miatt volt,de "ő" is közrejátszott, így ebből adódóan semmi hátrányom nem volt soha.De hát csajok!!! Ha egyszer nekünk is van valamink akkor miért ne látszon :)Remélem a sorstársaimba tudtam önteni némi önbizalmat:)
Tehát, ha valakinek, csak farokra húzni kell valaki, akkor nem valószínű hogy zavarni fogja. De viszont nagycsiklójú lányokra is igaz, hogy a szűz vonzóbb.
Illetve a szüzesség alapból.
Engem inkább ez érdekelne, ebben az esetben is.
Egészségesen nagy e. Illetve az illető nemi élete.
Szerintem, akinek van, annak is inkább ezekkel, a normális dolgokkal kell foglalkozni. Nem valószínű, hogy ez lenne, a gond, de ha nem egészséges, azért lehet előtte kellene vele a fiuval beszélni. Ha pl kezd hímvesszőhöz hasonlítani, az gond. Azt a legtöbb fiu nem díjazná. De ha láthatóan csikló, akkor nincs semmi.
pl a hiéna nőstények hímeknek tünnek, mert akár 10cm (lehet több nem tudom) is lehet. Vagy leszbosz, ahol a nők szinte férfiként éltek nemi életet. Ezért vonzó volt nekik leszbikusnak lenni...
Ezt viszont, ki hogyan éli meg, azt ez a téma nem fog segíteni. Mert a legtöbben csiklószerű csiklóra gondolnak.
Ami különleges. De a nőies kis csikló nyílván nagyobb bizalmat ad, fiúnak is, lánynak. Ehhez még a nőies viselkedés is hozzájárul. Vagy "férfias"-nem szűzies, ha nagy. És ez kevésbé vonzó már! A kettő összekeverhető.
Érosz
Lehet írni kéne egy könyvet!
Kis csiklót összehasonlítani a nagy puncival csikóval ilyesmivel. Illetve a lányok életét. Elképzelhető, hogy akinek nagyobb, az szeret inkább az izgatással foglalkozni. Úgy értem inkább eszerint választ fiút. Én a farkamhoz biztos nem olyat választanék akinek hatalmas kell. Nekem átlagos, viszont szebb, mint az átlag fiúknak. Én inkább azt a lányt izgatnám, aki szereti a tökéletes kinézetü, de közepes farkat. A látványtól hogy mi lehet benne felizgul orgazmusa lesz!
Ilyesmire gondoltam! Ha nagy a csiklóa, biztos könnyebben izgatja magát. Akkor meg miért kell annyira fiú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!