Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszataszito a nagy csiklo?
Figyelt kérdés
2008. nov. 19. 22:32
11/34 anonim válasza:
esetleg kapunk róla képet ? :)
12/34 A kérdező kommentje:
Kitol?
2008. nov. 23. 21:42
13/34 anonim válasza:
Nem! Sőt! Egyszerűen imádom, de eddig csak 1x jutottam hozzá.Keresem ,de nem találok.Lehet,hogy szégyelli akinek nagy van, pedig arra büszkének kéne lennie, hogy ilyen különleges a puncija.
14/34 anonim válasza:
nekem kilóg a csiklóm a nagyajkaim alól egy nagyon kicsit.nem tudom hogy ez így undorító-e.sztem nem.
15/34 anonim válasza:
Iigen.. az enyém is nagy. Reméltem, hogy valaki felteszi ezt a kérdést. De mi van, ha olyan pasit fogunk ki, aki undorítónak találja? Hm. Elmehet a búsba. ^^ . Na pacsi. Önbizalom, cicáim.
16/34 anonim válasza:
Visszataszító ? DEHOGY !!! IDE VELE !!!
17/34 anonim válasza:
nekemis nagyobb és kilóg.
félek is hogy a pasik visszataszítónak találják majd,de most egy kicsit azér megkönnyebbültem:DD
18/34 anonim válasza:
De jó hogy nem csak nekem van ilyen problémám. Sajnos én is parázok hogy nem zavarja-e ez a partnert orális közben.
19/34 anonim válasza:
"nem zavarja-e ez a partnert orális közben."
Sőt! Az az igazi, ha nem kell egy órát csalogatni, hogy előbújjon!
Ráadásul, akinek ekkora van, az jó eséllyel érezhetően meg is nő közben: tehát pontosan lehet tudni, hogy mennyire volt sikeres az akció :-)
20/34 anonim válasza:
nekem is elég nagy. idáig én is idegeskedtem, de akkor már nem fogok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!