Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszataszito a nagy csiklo?
Figyelt kérdés
2008. nov. 19. 22:32
2/34 anonim válasza:
Az én barátnőm viszonylag kis termetű, ebből kifolyólag nem nagy neki, bár nincs sok tapasztalatom benne, nekem így tetszik. Bár szerintem minél nagyobb, annál jobb a csajnak, hiszen nagyobb az izgatható felület. Bár láttam olyan videót, ahol a pasi berakta a fejét a csajba. Az viszont kicsit már nagy...
3/34 A kérdező kommentje:
Miert szamit a kor?
2008. nov. 19. 22:38
4/34 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem sőőőőőőőőőőőőt...:)
5/34 A kérdező kommentje:
Nem aranytalanul nagy de nagyobb az atlagnal.
2008. nov. 19. 22:40
6/34 anonim válasza:
Előző válaszolónak: Annak hogy berakta a fejét a csajba, mi köze a csikló méretéhez?
7/34 anonim válasza:
Mekkora az a nagy?
Előfordulhat kisebb hormonzavar, vagy étkezés, hasonló miatt... szerintem nem vészes. Amíg jóval kisebb, mint a fiúdé.
8/34 anonim válasza:
Nem szeretem az olyan dolgokat, amik kilógnak a punciból. :P
9/34 anonim válasza:
Szerintem nem gusztustalan egyáltalán:D
10/34 anonim válasza:
Nekem tetszene egy nagyobb csikló!
Amennyiben nagy, szerintem nagyon vonzó lehet!
Nekem jó lenne egy ilyen lány, szívesen foglakoznék a csiklójával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!