Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy mell? Vélemény?
Figyelt kérdés
162 centi, 75 D-s mellű lány. Túl nagy? Mi a véleményetek? Lányok, ti elégedettek vagytok a melleitekkel?2019. júl. 30. 11:50
22/32 anonim válasza:
Lehetne egy kicsit nagyobb mellem.
23/32 Gymnospermatophyta válasza:
Úristen. Enyhén szólva szexi. Nagyon szép. A combjaid lehetnének egy picit vastagabbak számomra, de melleid... nagyon szépek:D Hogy nem lehet velük nem elégedettnek lenni? :)
24/32 anonim válasza:
Nagyon gyönyörű vagy, én hozzád képest trágya vagyok a szemétdombon. :'(
25/32 Gymnospermatophyta válasza:
24: Naa. Több önbizalmat!
26/32 anonim válasza:
Én kíváncsi lennék, hogy néz ki melltartó nélkül úgy, hogy nem takarod el. :)
27/32 anonim válasza:
Kérdező,ezek a te kebled? Nincs ezzel semmi gond nagyon szépek!
28/32 anonim válasza:
Atyaisten, ilyen testalkatért szerintem rengeteg nő ölni tudna, de még mi férfiak is egy ilyen nőért. Vékony, csinos és sportos testalkat, szép nagy, természetes mellekkel, ez az egyik legritkább kombó. Az sem baj, ha lógnak, úgy is nagyon szép és izgató a nagy cici.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!