Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy mell? Vélemény?
Figyelt kérdés
162 centi, 75 D-s mellű lány. Túl nagy? Mi a véleményetek? Lányok, ti elégedettek vagytok a melleitekkel?2019. júl. 30. 11:50
1/32 anonim válasza:
Mellből olyan nincs, hogy túl nagy ;)
2/32 anonim válasza:
En 160cm vagyok es 75/c-s mellem van. Nekem nincs problémám vele.
3/32 anonim válasza:
Nekem mint pasi tetszene, de nyilván hozzá jön a test többi része és a karaktered és a belsőt sem hagyjuk figyelmen kívül. Szerintem ha így el tudod fogadni hogy ilyenek a melleid akkor már nyert ügyed van.
6/32 anonim válasza:
Igen. 175 cm, 85/C. Nekem tökéletes, és a férfiaknak is. ;D
Amúgy nem esel orra?
7/32 A kérdező kommentje:
Nem esek orra:D
Köszi a válaszokat
2019. júl. 30. 11:59
9/32 anonim válasza:
Enyém 85G. Nem kérek privit lúzer pasiktól.
10/32 anonim válasza:
Sajnos kicsit lóg.. de amúgy szép
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!