Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy mell? Vélemény?
Számomra a közepes és nagyobb cicik a nyerők, szóval ha csak a mellet nézem ( testalkatot nem írtál ) részemről egyáltalán nem gond, sőt. :)
25/f
Én nem vagyok megelégedve a mellemmel.
(80B) de kisebbet szeretnék mert egy picit lóg.
A 162 cm-hez ez a mell méret elég nagy.
L
Persze, én is kíváncsi lennék képre ( hétköznapira is ), de ha a kérdező nem szeretne küldeni, akkor ezt tartsuk tiszteletben:D
Értem. Szerintem rosszul gondolod. Vagyis... embere válogatja, hogy kinek mi tetszik. Lehet, hogy valaki azt gondolja, hogy aránytalan és ezért neki nem jön be. Biztos vannak ilyenek. Én pedig azon a véleményen vagyok, hogy egy olyan test, amely az alkatához képest szokatlanul nagy mellekkel rendelkezik, még izgatóbb, mintha arányosabb lenne. Nem tudom, hogy miért, de nekem ez szokott tetszeni. :)
A legjobb persze az, hogy ezen méretek mellé nem egy nagyon vékony comb társul, az máshogy, de tán egy fokkal még jobban tetszik. Ezt leírni nehéz és a kérdés szempontjából mondjuk nem is releváns. :D
#16 El ne hidd amiket itt írnak. 10-ből 7 biztos pasi. És mindenki vékony, nagy mellekkel. Hogyne. :D
A te magasságodhoz tökéletes a B kosár.
18
Ha egy B kosaras és egy D kosaras csaj elmegy együtt pasizni biztos a D kosaras az amelyik előbb szerez magának.
Nekem is 75D mellem van, viszont én 173 cm vagyok. Nem lóg, a formája is szép, szóval viszonylag meg vagyok vele elégedve. Az egyetlen probléma vele, hogy mivel sportolok, mindig extra erős sportmelltartót kell felvenni hogy ne ugráljon.
21/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!