Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagy mell? Vélemény?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy mell? Vélemény?

Figyelt kérdés
162 centi, 75 D-s mellű lány. Túl nagy? Mi a véleményetek? Lányok, ti elégedettek vagytok a melleitekkel?
2019. júl. 30. 11:50
1 2 3 4
 11/32 Gymnospermatophyta ***** válasza:
57%

Számomra a közepes és nagyobb cicik a nyerők, szóval ha csak a mellet nézem ( testalkatot nem írtál ) részemről egyáltalán nem gond, sőt. :)

25/f

2019. júl. 30. 12:04
 12/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok elhízva, sportosabb testalkatom van, vékonyabb derék. Ezért is gondoltam, hogy aránytalan egy ilyen testhez a nagyobb mell.
2019. júl. 30. 12:09
 13/32 anonim ***** válasza:
0%
Mutass mán egy képet, te lyány! :)
2019. júl. 30. 12:11
 14/32 anonim ***** válasza:
38%

Én nem vagyok megelégedve a mellemmel.

(80B) de kisebbet szeretnék mert egy picit lóg.

A 162 cm-hez ez a mell méret elég nagy.

L

2019. júl. 30. 12:13
 15/32 anonim ***** válasza:
72%
Az enyém is 75D, 165 centi magas vagyok. Szerintem ez még nem a nagy kategóriába tartozik.
2019. júl. 30. 12:19
 16/32 anonim ***** válasza:
57%
De jó nektek, hogy mindenkinek nagy melle van. Nekem b méretű 165 cm magassághoz. :(
2019. júl. 30. 12:22
 17/32 Gymnospermatophyta ***** válasza:

Persze, én is kíváncsi lennék képre ( hétköznapira is ), de ha a kérdező nem szeretne küldeni, akkor ezt tartsuk tiszteletben:D

Értem. Szerintem rosszul gondolod. Vagyis... embere válogatja, hogy kinek mi tetszik. Lehet, hogy valaki azt gondolja, hogy aránytalan és ezért neki nem jön be. Biztos vannak ilyenek. Én pedig azon a véleményen vagyok, hogy egy olyan test, amely az alkatához képest szokatlanul nagy mellekkel rendelkezik, még izgatóbb, mintha arányosabb lenne. Nem tudom, hogy miért, de nekem ez szokott tetszeni. :)

A legjobb persze az, hogy ezen méretek mellé nem egy nagyon vékony comb társul, az máshogy, de tán egy fokkal még jobban tetszik. Ezt leírni nehéz és a kérdés szempontjából mondjuk nem is releváns. :D

2019. júl. 30. 12:24
 18/32 anonim ***** válasza:
57%

#16 El ne hidd amiket itt írnak. 10-ből 7 biztos pasi. És mindenki vékony, nagy mellekkel. Hogyne. :D

A te magasságodhoz tökéletes a B kosár.

2019. júl. 30. 12:24
 19/32 anonim ***** válasza:
27%

18

Ha egy B kosaras és egy D kosaras csaj elmegy együtt pasizni biztos a D kosaras az amelyik előbb szerez magának.

2019. júl. 30. 12:37
 20/32 anonim ***** válasza:
32%

Nekem is 75D mellem van, viszont én 173 cm vagyok. Nem lóg, a formája is szép, szóval viszonylag meg vagyok vele elégedve. Az egyetlen probléma vele, hogy mivel sportolok, mindig extra erős sportmelltartót kell felvenni hogy ne ugráljon.

21/L

2019. júl. 30. 12:37
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!