Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan jó szándékú lány aki megmondaná hogy öltözzek be fiúként szexi lánynak a fiúm kedvéért? Izgatja a dolog de nem tudom hogy kezdjek neki
Fiú vagyok de:magssarkú.
Harisnya+tartó. Tanga vagy francia bugyi. Ehez szoknya kell.
Ha az nem ok valamiért akkor szük naci valami csajos darab.
Top,melltartó...hát nem tudom amúgysem menne bele semmi de akkor màr a legkisebb kosaras (gyerek méret?) Esetleg bikini melltartó de az is kérdéses.
Vagy egyberuha pántos,hogy ne essenle.
Hosszúhaj-> parókan ha valaminjobbat akarsz az drága,a chip-shit pedig leesik kényelmetlen,stb.
Smink->abbol szoritkozz a minimumra:rúzs,szem cerka. Ha nem vagy profi akkor szerintem ne erőltesd. Pláne akkor ne ha pasis arcod van.
Én ha kimondottan szex miatt öltözök be, akkor van egy rózsaszín szexi babydollom, hozzá tartozó tangával, ehhez szoktam magassarkút felvenni, smink és paróka.
De még ami nagyon megvadítja a férfiakat, az a miniruha, alá szexi fehérnemű, combfix és magassarkú. Valamiért a hosszú szárú csizma is nagyon bejön nekik, mondjuk azt nyáron nem kellene, meg ez elég k*rvás szett már,de a legtöbb pasi megvadul ettől.
De függ a partneredtől is, van aki nem szereti az ennyire kihívó öltözetet, volt olyan pasim, aki a sima
hétköznapi női viseletet szerette, ahogy a lányok az utcán járkálnak, sima farmer top alatta fehérnemű.
Sminkelést meg lehet tanulni youtube videókból én is sokat gyakoroltam onnan, de persze ha van lány ismerős az sokat segít, főleg a ruhavásárlást könnyíti meg.
Parókából meg tényleg ne a 3000 Ft-st vedd, mert leesik.
Ha meg nem szőrtelen a lábad, akkor combfix kötelező. sőt akkor ruciból is olyan ami takar, szóval ne átlátszó. Miniruha combfix tökéletes mert takar szexi és a lényeghez hozzáfér, anélkül, hogy kicsomagolna.
Ha van még kérdésed nyugodtan írj :)
30/crossdresser
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!