Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szexi a férfiak számára minden női dolog?
Úgy általában a férfiaknak ezek a dolgok egyáltalán nem szexik.
Akad 1-2 tucat férfi akinek ez vagy az szexi, és persze ilyen tucatot tényleg mindenhez találsz, de ne úgy képzeld, hogy az összes férfinek vonzó a szemöldök csipesztol a támponig minden, ami női (sőt, meg a csipeszes sem biztos, hogy szexinek találja a tampont és viszont)
Engem is izgatnak a szép női holmik (ruhák, cipők, ékszerek, kiegészítők stb.), de csak annyiban, hogy szeretem, hogy szépek, és főleg a páromon szeretem őket nézegetni. Szeretem, ha nőiesen, változatosan öltözik, mert tudom, hogy nekem (is) akar tetszeni, illetve én is gyakran lepem meg ilyesmikkel. Egyszerűen csak hogy szeretem a nőies és szép dolgokat, illetve értékelem, amikor egy nő ilyeneket visel.
A használt alsónemű/tampon stb. teljesen más kategória, az ilyesmire beteg emberek izgulnak. Bár ki tudja, mi számít manapság betegnek, lassan az ilyen dolgok lesznek a normálisak... engem mindenesetre egyáltalán nem izgat.
Ez azért nem minden férfinél van így. Valaki odavan a bugyikért, de a férfiaknak csak kisebb része.
Sokaknak van valami fétise, mindenkinél valami más alakul ki, amit különösen vonzónak tart egy nőn. De az kinek ne jönne be, ha egy nőnek kilátszik a bugyija? Persze, hogy extra látványosság!
Azért ne általánosítsunk!
Számomra sértő ha aberráltakkal veszel egy kalap alá mert én akár pont az ellenkezője is lehetek ugyanis engem inkább taszítanak a nők!
F/42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!