Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszelgessunk, miket mondjunk szex kozben, , mert neha olyan unalmas csak mozogni, meg hangokat kiadni, ,?
Figyelt kérdés
Milyen temarol illik aktus kozben dumcsozni?2019. jún. 18. 12:32
1/10 anonim válasza:
Én Petőfi verseket szoktam szavalni közben.
2/10 A kérdező kommentje:
Versejet???az nem jo sztem,meg nen is tudok
2019. jún. 18. 12:36
3/10 anonim válasza:
Gondolom szűz vagy. Szex közben nem szokás beszélgetni :)
4/10 anonim válasza:
A férjem olasz és megőrülök amikor olaszul duruzsol mocskos dolgokat. Dumcsizni nem szoktunk, mégis minek van helye szex közben? :D
5/10 anonim válasza:
Mi a barátok köztről szoktunk dumálni.
- Mindjárt elmegyek!
- Még ne! Gondolj arra, hogy a Gizi vagyok!
- De nekem bejön a Gizi! Aaaaaahhh
- A Novák Laci ennél tovább bírta volna.
stb.
6/10 anonim válasza:
Szerintem nem szükséges😂
Ahoz nagyon unatkozni kell közben.
Olyan volt màr velem, hogy hirtelen eszembe jutot valami amit elfelejtettem és szóvà tettem😂
7/10 anonim válasza:
"Drágám, elmosogattál már?" "Tényleg, a kukát levitted?" De a kedvencem "Hol van az a kib...szott távirányító?"
Én egyébként közepesen "mocskos" dolgokat szoktam neki mondani, ő is vevő rá...
8/10 anonim válasza:
Minek beszélgetni?! szexen kivül lehet bármiről, ne már szex közbe akarjon a párom pofázni mert lihidalok. Élvezem ahogy élvezi,elélvez,hangokat ad ki..mégis mia francért kéne pofázni?
9/10 anonim válasza:
Szex közben én nyögni szeretek :)
10/10 anonim válasza:
A pireneusi kőszáli kecskék krónikus vastagbél gyulladása örökzöld téma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!