Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex fiúk, akik a fiúkhoz vonzódtok jobban, kapcsolat és szex terén is, mit tegyen egy nő, ha szeretne tőletek valamit?
Majd bemutat a kiszemelt pasijának, és elmeséli hogy milyen jó közös programjaik vannak. Persze, egy hetero pasinál ez nem okoz problémát. Ha ilyen egyszerű lenne, nem tettem volna fel a kérdést. Köszi a válaszokat.
Eléggé gyanús, hogy meleg.
Szerintem nem vállalja még magát, ezért skatulyázza be magát biszexnek. Egy biszex pasi inkább tagadja azt, hogy pasikhoz is vonzódik, mert ezzel a csajok eltávolodnak tőlük, ezért élik ki titokban a bi vágaikat. Talán ezért is mondhattaa neked, hogy bi, hogy ne kezdeményezz.
Nem fura neked, ha kezdeményezel és a pasi észre sem veszi?
Ha találkozunk, mindig megdícsér hogy csinos vagyok, voltunk többször vacsorázni. Mellettem a tipikus meleges dolgai sincsenek pl. tipikus meleges beszéd, ahogy mutogat a kezével. Számomra nem teljesen egyértelmű, hogy lenne-e esélyem vagy sem. Mindig mondja hogy már elege van a csajokból, engem pedig mindig keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!