Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy nyomjátok el magatokban?
Én megengedem a feleségemnek, hogy ágyba bújjon nőkkel.
Keress ilyen pasit, mert másképp gázos lesz egy életen át.
Kérdezd meg tőle hogy akkor hármasban benne lenne e na akkor rögtön nem lenne megcsalás neki erre még fogadhatsz is nagy tételben
Még ő is élvezné és megbeszélés kérdése csak hogy ki kihez hogy viszonyul stb ki kihez hogy nyúlhat vagy nem nyúlhat
Az elmúlt évben nagyon rám tört a lányok iránti vonzódás, de 2 éve kapcsolatban vagyok. Majdnem ráment az egész kapcsolat.
Elnyomni nem tudtam, kiélni se tudtam, nem izgatott a párom szexuálisan. Egyszerűen borzalamas volt, pedig szeretem, csak a vágyaim másfelé vonzottak. Nagyon remélem hogy nem jön elő megint. A lelkem nem bírta volna ki ha megcsalom egy lánnyal még úgy se hogy ő megengedte. Sokat beszélgettünk erről és nem jutottunk előrébb. Most elmúlt, vagy csak alább hagyott ez a vágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!