Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Passzívok! Ti hogy szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzívok! Ti hogy szeretitek kapni az anált?

Figyelt kérdés

Gondolok itt tempóra, arra, hogy milyen mélyre tolják, belétek élvezzenek-e, ilyenek.

Légyszi írjátok a korotokat is!

2019. jún. 7. 21:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
eloszor csak finoman, aztan mehet gyorsabban is. minnel melyebbre megy, nekem annal izgatobb. belem elvezhet, sot. meg kulon meg is kernem ra sztem a partnert, ha nem gumival csinaljuk, mert izgat. 18 vagyok.
2019. jún. 7. 21:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

elején lassan egyre lejjebb majd utána már olyan tempóval csinálhatja ahogyan szeretné

én mindig gumival engedem csak

25

2019. jún. 7. 21:48
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
szub passziv irhatna, akinek van kedve szexchathez:)
2019. jún. 7. 21:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is amíg kicsit bejáratódom lassan szeretem, aztán jöhet a kemény kefélés.szeretem ha jól megdolgoztak.A spriccet a számba szeretem.
2019. jún. 8. 14:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Az elején általában lassabban, óvatosabban, aztán ahogy hozzászoktam, illetve kitágultam hozzá, mehet fokozatosan egyre gyorsabban és egyre mélyebbre is. Ami az élvezést illeti, igen, szeretem, ha a végén bennem megy el.

33

2019. jún. 8. 15:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem, ha a behatolás és utána pár lökés lassan, óvatosan történik. Utána lehet vadulni, és akár belém élvezni. Persze ez utóbbit alkalmi partnernek nem engedem.
2019. jún. 9. 08:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mint az előttem szólók.
2019. jún. 9. 08:42
 8/11 anonim ***** válasza:
81%

Ne hallgass nagyon rájuk,mivel a gyakori "biszexek" nagy tobbsege soha nem is fogta meg mas ember farkat.:D

Na meg ha kepesek gumi nelkul fiúval szexelni,akkor meg foleg ne.

2019. jún. 9. 16:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Elején óvatosan szeretem, aztán dughatnak keményen, ahogy kitágultam.

Alkalmi partnernek csak gumival engedem, de állandó, akiről fixen tudom, hogy egészséges, szeretem, ha belém élvez. :)

2019. jún. 10. 13:59
 10/11 pvbiZoli84 ***** válasza:
100%
Ez attól függ mennyire tágít ki, de először mindíg óvatosan, lassan, aztán mehet myélyebben, és gyorsabban is.
2020. jan. 29. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!