Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex pasik szeretitek, vagy kipróbálnátok a popsi nyalással kombinált szopást?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 13. 23:43
2/14 A kérdező kommentje:
Melyik fél lennél?
2019. ápr. 13. 23:46
3/14 anonim válasza:
A popsinyalást kellemetlennek érzem de a szopit szívesen.
4/14 anonim válasza:
Hát, nem is tudom...
Szopásban benne lennék, fiatal fiúval mindenképp!
Akár viszonzás nélkül is szopnám, rendszeresen is, ha volna megfelelő jelentkező...
De sajnos a 16-18 évesek nem állnak sorban a korombelieknél!, sajnos...
40/F/Bi/Bpi
7/14 anonim válasza:
A popsinyalásért nem igazán rajongók, se oda, se vissza, de ha ez az igény, nem zárkózok el. A "csak" szopást, kölcsönösen, annál jobban szeretem.
9/14 anonim válasza:
A szopast barmikor ha lenne kin
10/14 anonim válasza:
Én ettől behányok ...
Hetero nő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!