Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez miért lehetett? Van még valaki ilyen rajtam kívül? 19/l
Tudtam én már magamról, hogy biszex vagyok de valahogy az utóbbi egy évben nagyon kívántam szexuálisan a lányokat.
Zavarbaejtően méghozzá, meg akartam csókolni őket úgy, hogy be sem jött a csaj meg nyilván felizgultam minden jó lányra. Sosem volt velem ilyen ezelőtt de nagyon kényelmetlen volt ez az egész. :(
Azóta a lányok jobban vonzanak. Eddig pedig csak hónapokba telt egy "lányos időszak" de ez már kb 2 éve tart.
Itt kb ugyan ez a helyzet...:/
21/L
Oh sajnálom. :(
Remélem valaki tud majd "segíteni" vagy valami bítatót mondani. Nem lehet az, hogy csak mi vagyunk ilyenek. :(
Én már azon is gondolkoztam hogy lehet ez azt is mutatja, hogy jobban vonzódok a lányokhoz.
Csak azt szeretném tudni, hogy ez mi miatt van. Hogy lehetséges, hogy a lányok vonzanak jobban? Vagyis hogy ennek a jele. Vagy ez ilyen időszakos?
Jó lenne valaki aki idősebb és tapasztaltabb ilyen téren. Tuti létezik még valaki aki átélt ugyanilyen dolgot és tud valamit mondani.
A fiúkkal most egyáltalán nem jó a viszonyom. Sajnos voltam egy fiúval aki nagyon sokáig érzelmileg manipulált és már menekülni akartam tőle de alig tudtam szabadulni. (nem feküdtünk le) nagyon nem tudok elképzelni egy kapcsolatot sem ezek miatt sőt volt idő mikor konkrétan rosszul voltam a fiúktól, gyomoridegem volt mert sajnos általánosítottam a rossz tapasztalatok miatt. Nyilván nem tudok parancsolni a testemnek. Meg a mai napig előjön bennem a gyomorideg ha egy fiú próbálkozik nálam.
Arra alapoztam, hogy biszex vagyok, hogy kb 15 éves koromban megtetszett az egyik leendő osztálytársam. De akkor is ez volt, hogy a lányok jobban bejöttek aztán ez az időszak elmúlt és újra a fiúk játszottak nálam. Sajnos senkivel sem volt tapasztalatom csak tetszettek emberek. :'D igazából kb 2 lány tetszett eddig a többi mind fiú volt.
Rendben, köszönöm szépen a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!