Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha párotokkal az alábbi helyzet állna elő mit szólnátok?
Sziasztok!
Arró van szó, hogy féjem, aki 26 éves, úgy mint én, kissé nagyobb étvággyal rendelkezik, mint én, valamint sokkal szabadabb a szex terén. (Értsd.: Nem undorodik a nedvektől, a szexualitás nem csak a dugást jelenti, hanem számtalan különböző dolgot).
Én pedig sajna nem vagyok annyira jól eleresztve szexuális étvággyal, illetve könnyíteni sem szoktam rajta, hanem elküldöm hogy oldja meg magának.
Na most ezek után jött az ,hogy lebukott, hogy pasikkal beszélget, képeket és videókat cserélget magáról...intim témában, illetve beszélgetéseiben állítja ,hogy kipróbálná közösen kiverni valakivel (barátságot keres, amiben ez is benne van). Szex, orál ,iylenek kizárva, csak maszturbálás.
Hogy reagáljak, ti hogyan reagálnátok? Votl mrá valaki így?
Segítsetek csajok!
25/N
"Nekem màr a beszélgetés is megcsalás"
Öröm lehet veled élni!
De azért telefonálhat vagy az is megcsalás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!