Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Járt valaki a Gárdonyi nudista...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járt valaki a Gárdonyi nudista strandon? Tényleg sok a meleg srác ott?

Figyelt kérdés

2019. máj. 17. 19:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%

LOL, pont ma voltam Gárdonyban. XD

Itt lakom a Velencei-tótól pár kilométerre. ^^

Még nem jártam a nudista strandon, szóval nem tudok nyilatkozni.

2019. máj. 17. 21:49
 12/24 anonim ***** válasza:
87%
Az egyik öböl kimondottan a melegeknek van.Amíg megtehettem,nagyon sokat jártam ki.Általában 10 és 30 személy volt kint.Mindig volt akit leszophattam,de szinte minden alkalommal volt aki meg is dugott,volt,hogy többen is.
2019. máj. 18. 09:21
 13/24 anonim ***** válasza:
92%
Ó, és merre van az a partszakasz? :) Linkelhetnél valami térképet, amin be van jelölve. ^^
2019. máj. 18. 13:47
 14/24 anonim ***** válasza:
93%

Google maps, keress rá, gárdonyi nudi, vasútállomástól 15 perc séta.

Jó hely tavaly végig ott voltam, egyik partszakasz melegeknek van, de van egy amolyan swinger rész is, hetero párok is járnak ki dugni.

Jó hely, nem csak emiatt, hanem lehet normális emberekkel ismerkedni, beszélgetni.

Bár, hogy most az írtás óta mi a helyzet nem tudom, nem voltam még idén.

2019. máj. 18. 15:49
 15/24 anonim ***** válasza:
92%
Tudom hol van a nudista strand, megnéztem a térképen. ^^ A melegeknek fenntartott helyre voltam kíváncsi, hogy az a nudista strandon belül pontosan hol helyezkedik el. x'D
2019. máj. 18. 15:56
 16/24 anonim ***** válasza:
93%

Ha kimész látni fogod.

Ha arra mész amerre a horgászok is vannak, nem az erdőn keresztül, hanem a külső betonon végig, na az a rész a hancúrplacc.

Van egy középső része is, tt ha kimész ott lesz a parkoló, a legszélső a meleg rész.

De ne aggódj, ott eligazodsz, körbe tudsz menni, és be is lehet látni, most hogy nincsenek fák.

2019. máj. 18. 16:19
 17/24 anonim ***** válasza:
93%

Hu, bevallom ez megmozgatta most a fantáziám! Eddig nem tudtam, hogy létezik ilyen ott.

26F

2019. máj. 18. 23:59
 18/24 anonim ***** válasza:
92%
ez létezik heteróban is? :D
2019. máj. 22. 12:09
 19/24 anonim ***** válasza:
93%

18-as:

Oda nem csak melegek járnak, lányok és párok is.

2019. máj. 22. 16:03
 20/24 anonim ***** válasza:
79%
Felvilágosításként szeretném közölni, hogy a Gárdonyi nudi úgy ahogy van (hetero és homo rész is) idéntől sajnos megszűnt létezni. A nádast kivágták, a területet ledózerolták, földmunkák folynak. Lakópark épül. Ez van. Még egy hellyel kevesebb, ahová nudizni lehet menni. Amikről az előző hozzászólók írtak tavaly még igaz volt, de idén már nem.
2019. máj. 22. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!