Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, milyen pasival?
Figyelt kérdés
Pasi vagyok és kipróbálnék néhány dolgot, de nem merem. Lehet nem is lenne a dologból semmi. Az érzéstől félek, hogy rossz lesz maga az "akció". Vagy rossz szagú stb.2019. máj. 11. 22:14
1/12 anonim válasza:
Én nem bántam meg hogy kipróbáltam. Ha egy igényes, tiszta sráccal vagy, akkor ne félj a szagoktól.
2/12 anonim válasza:
Ha a partner eleve ápolt + a találka előtt vesz egy alapos zuhanyt, utána dezodor/parfüm használata, fogmosás, szájvíz (+ lábszagűző spray, aki tudja magáról, hogy jól jöhet) akkor nem valószínű, hogy kellemetlen szagok lennének.
3/12 anonim válasza:
A 2. nagyon jól leírta ! Először én is féltem a szagoktól és az íztől, de no para ! Mi zuhany alatt kezdtük, egymás fürdetését, és minden jó volt ! Különösen izgató volt az íze a farkának ! Tiszta, egészséges partnerrel nyugodtan csinálhatsz, amit szeretnétek !
4/12 anonim válasza:
A farka húgyszagú, a segge szar szagú, a fenék szőrében kaksimogyorók. Phejjj.
5/12 A kérdező kommentje:
Utolso, gondolom tapasztalat.
Btw a noknek is szoros meg sz..ros a feneke
2019. máj. 13. 16:52
6/12 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok, próbálnám de mégse😅
7/12 anonim válasza:
Mé lányokkal talán rózsa illatú vagy mi?
Az érzés pedig melyik része?
Elsőre szinte biztosan rossz lesz vagy megértő a srác és nem dugmeg ami amúgysem menne mert még ottsem vagy máris stresszelesz.
Szóval kiváncsi vagy. Arra keress srácot aki nem nehezményezi,ha nem dugtok.
8/12 -remete- válasza:
Tiszta pasival bármi jöhet. :D igazából a lányokkal sincs gond ha tiszták. :3 tisztaság higiénia - bár a szex akkor jó ha mocskos. :D így a franc se tudja ízlés dolga. - :D
Nekem bejön a tisztaság.
9/12 anonim válasza:
Az illatok, szagok nem nemfüggők.
Maga a szex része más, mint egy nővel. Először biztos, hogy furcsa lesz, de ez, ha megértő és figyelmes a partnered, hamar elmúlik.
10/12 A kérdező kommentje:
Egyre jobban érdekel xd
2019. máj. 17. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!