Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/passzív srácok volt valaki 3 pasival egyszerre? Lehet 3 felé figyelni?
24 éves crossdresser vagyok. Régóta ki szeretném próbálni több pasival, egy fiúbarátom benne lenne, de úgy alakult, hogy még két ismerőse is. Bevállaltam, hogy akkor jöjjenek 3-n, de kicsit félek, hogy sok lesz, nem az a gond, hogy nem fogom bírni, hogy lehet 3 felé figyelni?
Egyet sz*pok miközben kettőnek verem még annál talán fel lehet venni a ritmust, de miközben d*gnak abban sem vagyok biztos, hogy tudok a sz*pásra figyelni, nem hogy még közben verjem is a 3.-nak.
Volt már valakinek ilyenben része? Lehet 3 felé figyelni. Meg tippeket várok. Elsőre jól hangzott a dolog, de most kicsit beparáztam :D
24/cd
1-t szopok egy dug 3-iknak verem. Utána cserélnek. Ez a terv.
De szerintem a 3-ikra már nem fogok tudni figyelni, verni közben ez a bajom. Én eredetileg két pasit akartam ,de volt még egy jelentkező.
Mindhárman, biszex full aktívok. Egymással nem fognak foglalkozni.
Hú, ez jó helyzet, irigyellek... Nekem még csak 2 srác volt egyszer. Nem tudom, nem kellett gondolkodnom, csináltam, amit mondtak... Felváltva szopattak, dugtak, volt, hogy az asztalra hasaltattak és egyik dugott, másik a számat használta... Ne parázz, megoldják :) Mondjuk én kimondottan subként csináltam ezt.
F/30, bi
Köszönöm a válaszokat!
Holnap este fogjuk a dolgot megcsinálni, akkor minden kiderül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!