Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
" És akkor ránknyitottak"Kinek volt olyan élménye, története, hogy amikor maszturbált, vagy együtt volt szexuálisan valakival, (fiú fiúval, vagy fiú lánnyal) rájuk nyitottak,? .
Figyelt kérdés
rájuk nyitottak, család tag, (szülő, testvér) vagy idegen-pl lakásban , üdülőben,és meglátták...2019. máj. 8. 16:09
42/98 anonim válasza:
Volt már, hogy nem túl dicső helyzetben benyitottak
L
43/98 anonim válasza:
Legjobb haverom nalunk aludt, ilyenkor mindig kinszoktuk verni együtt, és hát anyám nyilván benyitott... csak 1-2masodperc volt, mert be is csapta utana az ajtót, de nagyon ciki volt, el akartam sülyedni szégyeneben
Azota ae beszeltuk rola pedig mar tobb mint egy eve volt
44/98 anonim válasza:
Szilveszteri buliban éppen rajtam ült egyik haverom, mikor benyitott két másik.... 2-3 mp ig tátott szájjal néztek, aztán nevettek egyet bocsánatot kértek és mondták h jó szórakozást :D ami meglepő h senkinek nem mondtak semmit
45/98 anonim válasza:
Veszprémben Táncsics koleszban volt tavaly, hogy éppen szoptam egy cuki srácot, elfelejtettük bezárni az ajtót, aztán a kollégiumi nevelő benyitott létszámellenőrzés miatt, meglátta, hogy mi történik, én és a srác nagyon gyorsan úgy csináltunk, mintha nem történt volna semmi, aztán a nevelő a tekintetét levette rólunk, megfordult, és kisétált a szobából. Összenéztünk a sráccal, bezártam az ajtót, aztán kihasználtuk az estét.
46/98 anonim válasza:
Maszti közben egyszer a nővérem. Kínos volt utána pár napig.
47/98 anonim válasza:
Épp a kondi zuhanyzóba hokiztam egyedül, mikor benyitott egy másik kondis srác, jött zuhanyozni. Hát mindent látott premierbe. Elvörösödtem, és ő is :D Aztán mondta zavartan, hogy látja, hogy jól érzem magam és folytassam nyugodtan, és nem zavarom e hogy ő is fürdik xdd Mondom köszi és nem :D Aztán hát nem is nagyon takargattam, meg láttam, hogy nézi ahogy csinálom és az övi is elkezdett állni :DD Kérdezte, hogy nembaj ha ő is kiveri? Mondom legalább nem egyedül csinálom :D Aztán elkezdtünk szexről, csajokról dumálni. Nem is ismertük egymást és ott vertük egymás mellett xd Sőt kicsit megfogtuk egymásét is, plusz izgalom :P Aztán meg a csempére élveztünk mindketten. Azóta nagy haverok vagyunk :D És még párszor megismételtük ezt, nem csak zuhanyba hanem ágyba is ;) Jól jártam a lebukással :D
48/98 anonim válasza:
"Sőt kicsit megfogtuk egymásét is,"
Ez hogyan jött? :)
49/98 anonim válasza:
Hát ott vertük egymás mellett, aztán beszéltük, hogy másét nem fogtuk még soha :D És akkor odanyúltunk egymásnak, kicsit húzogattuk, mondtuk, milyen jó meleg :D Aztán kb ennyi, nem akartuk a másikét kiverni :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!