Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
" És akkor ránknyitottak"Kinek volt olyan élménye, története, hogy amikor maszturbált, vagy együtt volt szexuálisan valakival, (fiú fiúval, vagy fiú lánnyal) rájuk nyitottak,? .
Figyelt kérdés
rájuk nyitottak, család tag, (szülő, testvér) vagy idegen-pl lakásban , üdülőben,és meglátták...2019. máj. 8. 16:09
31/98 anonim válasza:
Anyum nyitott már rám maszturbálás és együttlét közben is. Persze a kettő közt évek voltak. :D N
32/98 anonim válasza:
Rám bátyám nyitott rám többszor is, mert nem szokott kopogni mikor bejon a szobba ha zavar van az ajto, tudhatna hogy verem...
33/98 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló élményem! Ránk is ránk nyitottak!
34/98 anonim válasza:
Volt ilyen csajoknak mesélek :) 29/F
35/98 anonim válasza:
Nagyban dugtam a nőt amikor ránknyitott a kamasz lánya! De egy pillantás után már csukta is kivülről az ajtót! Nem tudom hogy beszélték meg egymás között a dolgot!
37/98 anonim válasza:
Csak olyan volt, hogy kolis srác ramnyitott, mikor meztelen voltam. Jóban voltunk és sokszor átjárkáltunk egymáshoz, és elfelejtett kopogni.
40/98 anonim válasza:
Karanten time miatt anyamék szinte mindig itthon vannak, és ranknxitottak mikor tesómmal vertük este xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!