Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
" És akkor ránknyitottak"Kinek volt olyan élménye, története, hogy amikor maszturbált, vagy együtt volt szexuálisan valakival, (fiú fiúval, vagy fiú lánnyal) rájuk nyitottak,? .
Exemnél voltam,akivel 2 hetente találkoztunk.Mindig szexxel indítottunk naponta többször a kevés találkozás miatt,és az anyja nyitott ránk egyszer.
Elég ciki volt.
A másik sztori.
Apámnak mániája üvöltetni a tévét,hogy elnyomja a szexuális hangokat.
Nem tudtam tőle aludni,és rányitottam.Éppen tejszínhabos téma volt. Csak szólni akartam,hogy halkabban nyomják.Megakadt a hang is a torkomban.Hetekig sokkban voltam a történtek miatt.
“Koleszban cumiztam a szobatársamat és benyitott egy srác. F.”
És utána mi volt??
“Koleszban cumiztam a szobatársamat és benyitott egy srác. F.”
és elmesélnéd akkor mi történt???
19 évesen első komoly hetero kapcsolatom elején kandúr voltam voltam, az Após-jelölt ért a számíthatónál sokkal hamarabb haza. Annyira korán, hogy még csak az előjátéknál tartottunk, én kb. könyékig a lányában nőgyógyászkodtam, amikor Apuka benyitott.
Ránk nézett és ennyit mondott: JAAA Bocs srácok!
És kiment nem csak a szobából, hanem a lakásból is.
Erősen aggódtam, hogy hogyan lesz a további kapcsolatom a kedves "Papá"-val, egy ilyen első találkozás után, de azt mondom, hogy Ő volt a legeslegjobb após jelölt -mert aztán nem lett belőlem vő- az eddigi életemben.... :) :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!