Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok biztos benne, de szerintem azt, ha valaki biszexuális, de az egyik nemet jobban preferálja.
Mármint az alapból gyakori a biszexeknél, hogy egy ideig inkább az egyik, majd valamivel később a másikat kedvelik inkább, de ő folyamatosan az egyiket részesíti előnyben.
Hogy csak kis mértékben vonzódik a saját neméhez, ami hülyeség mert a biszexualitás eleve sokféle lehet, nem kell ugyanannyira vonzódnod minkét nemhez, hogy biszex legyél.
Szóval gyakorlatban akik nem merik bevallani hogy azok, ők találnak ki ilyen kifejezéseket hogy árnyalják a dolgot mint az enyhe bi, kíváncsi hetero, stb.
Szerintem az enyhe bi az, amikor valaki a saját nemével csak nagyon minimálisat tud elképzelni.
Felvázolok egyet, ilyennel már volt dolgom:
Orál volt oda vissza, viszont minden más tabu, se csók, se simi.
Biszexeknek sok fajtája van, van aki csak szopatni akar minden más tabu, de ismerek olyan biszexet is ahol a csók, a simi, a dugás és minden más egyéb is belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!