Sógorom úgy megijesztett (enyhe kifejezés), hogy majdnem szívinkfartus kaptam. Most komolyan, neki kell hogy feljebb álljon, hogy lebunkóztam?
Először is tudni kell rólam, hogy borzalmasan félek a pókoktól, még a legkisebbtől is.
Tegnap lementünk a sógoromékhoz. Mondta, hogy a cuccokat, kabátokat tegyük le az ő szobájába. Én fogtam a cuccaink és elindultam a szobába. Közvetleül az ajtó mellett megláttam egy tarantula pókok a terráriumban. Szélsebesen kiviharozottam onnan és mondtam, hogy én le nem teszem oda a holmijainkat. Kérdezte párom öccse, hogy miért. Én megmondtam neki, hogy nem bírom elviselni a pókokat, sajnálom. Erre ő fogta magát, feláll és kihozta a pókot a szobából és egyenesen az orrom elé tartotta, mondván, hogy nem bánt ez a "drágaság". Én azonnal leblokkoltam, reszkettem, majdnem sírtam és kértem, hogy vigye innét el. Ő nem vitte el, hanem még közelebb tette az fejemhez. Én itt már a fejemet a kezembe temetve sírva kértem, hogy ne kínozzon tovább és vigye már innét el. Ezt végre meghallotta a párom, bejött és látta, hogy mit csinál az öccse. Ordított vele egy sort, hogy nem látja, hogy mit csinált velem !? Mikor visszavitte, mondtam neki, hogy mekkora egy hülye bunkó. Erre az volt a válasza, hogy nem értem a tréfát...
Simán kivertem volna a kezéből, ha az első mondatomra még jobban közelebb hozza és simán agyon ütöttem volna egy papírtekerccsel... (persze ha nem lennék állatfanatikus, de a madárpókokkal való szórakozás nálam is kiverte volna a biztosítékot)
Vagy puhatold ki, hogy ő mitől fél, és add vissza neki, majd kérdezd meg tőle, hogy mivan, nem érted a viccet?
Amennyire szereti, még örülne is neki :-)
Kevés dologtól fél sajnos, amiktől pedig igen, az nehezen kivitelezhető lenne szerény hazánkban... ( oroszlánok, kígyók, cápák stb :D)
Ijeszd meg te is valamivel, amitől fél...hátha így felfogja mi is az a "fóbia".
Gyerekkoromban unokatestvéremék próbálgatták rajtam ugyanezt, én kaszáspóktól félek-nem tudom miért. Gyűjtöttek egy nagy dobozzal ebből a pókicából és rám akarták önteni...
Kb. ugyanez-mint Nálad, leblokkoltam, azóta is álmodom égből potyogó pókokkal...eh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!