Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Sógorom úgy megijesztett...

Sógorom úgy megijesztett (enyhe kifejezés), hogy majdnem szívinkfartus kaptam. Most komolyan, neki kell hogy feljebb álljon, hogy lebunkóztam?

Figyelt kérdés

Először is tudni kell rólam, hogy borzalmasan félek a pókoktól, még a legkisebbtől is.

Tegnap lementünk a sógoromékhoz. Mondta, hogy a cuccokat, kabátokat tegyük le az ő szobájába. Én fogtam a cuccaink és elindultam a szobába. Közvetleül az ajtó mellett megláttam egy tarantula pókok a terráriumban. Szélsebesen kiviharozottam onnan és mondtam, hogy én le nem teszem oda a holmijainkat. Kérdezte párom öccse, hogy miért. Én megmondtam neki, hogy nem bírom elviselni a pókokat, sajnálom. Erre ő fogta magát, feláll és kihozta a pókot a szobából és egyenesen az orrom elé tartotta, mondván, hogy nem bánt ez a "drágaság". Én azonnal leblokkoltam, reszkettem, majdnem sírtam és kértem, hogy vigye innét el. Ő nem vitte el, hanem még közelebb tette az fejemhez. Én itt már a fejemet a kezembe temetve sírva kértem, hogy ne kínozzon tovább és vigye már innét el. Ezt végre meghallotta a párom, bejött és látta, hogy mit csinál az öccse. Ordított vele egy sort, hogy nem látja, hogy mit csinált velem !? Mikor visszavitte, mondtam neki, hogy mekkora egy hülye bunkó. Erre az volt a válasza, hogy nem értem a tréfát...

2010. szept. 11. 17:40
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Jajj szegénykém :( Még a hideg is kirázott...
2010. szept. 11. 18:01
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy bunkó volt..és mond meg neki,hogy a fóbiával ne vicceljen..egyébként meg a helyedben ezek után pofon vágtam volna...és még akkor is elvártam volna, hogy bocsánatot kérjen.
2010. szept. 11. 18:04
 13/20 A kérdező kommentje:
Hé, ezt most miért tették át ??
2010. szept. 11. 19:51
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ebben tenyleg nem volt trefa es jol tetted, hogy megmondtad a velemenyedet neki. Ezt csak az eri, aki fel valamitol, neki konnyu...
2010. szept. 11. 22:17
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Utálom az ilyen hisztis nőket, biztosan a sógorod is. Ettől függetlenül el kell fogadni, hogy ilyenek is vannak- én már csak azért sem tettem volna ezt, mert hidegrázásom van a hisztirohamoktól. Másrészről bunkóság is, de ez már mindegy. Neki a fantasztikus humorán, neked pedig magadon kellene megtanulni uralkodni.
2010. szept. 12. 12:39
 16/20 A kérdező kommentje:

Magamon uralkodni ? Amikor a pofámba nyomnak egy hatalmas nagy pókot ? Uralkodjak ??? Szerinted mit kellett volna csinálnom ? Simogassam meg és megkérjem, hogy tegye a fejemre ?

Minden ember retteg valamitől, amivel nem kerülne szembe. Gondolom neked is van ilyen. És akkor te hisztiznél ? Nem.

Ne téveszd össze a félelmet a hisztivel.

2010. szept. 12. 12:50
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Mi ha nem hiszti, hogy nem rakod le a cuccaidat a szobába mert a terráriumban ott van egy pók? Mitől tartottál, szétmarcangolja a kabátodat? Ha ledobtad volna a dolgokat, szélsebesen kiviharzol a szobából, a sógorodnak fogalma sem lett volna róla, hogy tartasz a pókoktól- értelemszerűen nem alakult volna ki ez a kínos szituáció.

Egyébként én imádom a pókokat, pláne a szőröseket, gyönyörűek! :) Naná, nem csípném ha egy sikátorban egy tigris nézne velem farkasszemet, de szerintem ezzel elég sokan így vannak. Ugyanakkor nincsenek fóbiáim. Így felőlem tárgytalannak is tekintheted az üzeneteket, mivel csöppet sem tudom átélni a helyzeted. :)

2010. szept. 12. 14:49
 18/20 A kérdező kommentje:
Nos, akkor örüljél. Addig meg ne járjon a szád, amíg nem tudod, mi az a fóbia. Így az üzeneted én is tárgytalannak tekintem.
2010. szept. 12. 15:21
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Azt majd eldöntöm, mikor jár a szám. Nem az a szánalmas, hogy összepisilted magad amikor madárpókot nyomtak az arcodba, ugyanis nem tehetsz róla, hogy fóbiás vagy (a sógorod viszont tehet róla, hogy bunkó). Az sokkal inkább az, hogy primadonna módon, szándékos drámát generálva futkosol ki a kabátoddal a szobából, amikor meglátsz egy centis üveg mögött egy pókot, ahol ráadásul még tartózkodnod sem feltétlenül kellett volna 30mp-nél tovább. Ez a hiszti, hogy egy felnőtt ember ennyire nem tud uralkodni önmagán. By the way, vannak fóbiákra szakosodott pszichológusok, sok sikert. :)
2010. szept. 12. 16:11
 20/20 A kérdező kommentje:

Szándékos dráma az anyád kínja...

Szerinted direkt csinálom ? Minek válaszoltál, ha csak kötekedni tudsz ?

2010. szept. 12. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!