Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis hogy felek kiprobalni fiuval? L
Mindig is a lanyok erdekeltek jobban, de azert kivancsi vagyok milyen lehet fiuval. Lannyal voltam egyutt jo volt, es most inkabb lanyt tudnek elkepzelni magam mellett.
Erdekel milyen lehet, de engem egy kicsit taszit az oral resze. A rendes szexre vagyok kivancsi.
Viszont felek, hogy ha kiprobalnam nem jonne be, igy mondhatom, hogy biszex vagyok, de ha nem lenne jo akkor leszbikus lennek. De egyszer szeretnek gyereket, meghazasodni, csaladot stb.
Ha nem akarsz orálozni, akkor megmondod a pasinak... Én nem szoktam erőltetni, sőt kérni se, ha a nő magától csinálja, akkor hálás vagyok érte és ezt a jó érzést megpróbálom viszonozni neki.
Persze biztosan vannak olyan tuskók, akik erőltetik, hogy na bébi sz.pjál le, ha ilyen történne veled, akkor otthagyod...csinálja magának..
Vannak a kiváncsi leszbikusok, ez tök rendben van aztem. Itt a gyakorin már megtalált egy ilyen lány egy (szigoruan 1db) alkalomra. Ja és egy másik aki csak a kiverést akarta kipróbálni.
F (hetero)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!