Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bi-meleg fiúk, ti bele mennétek egy szex kapcsolatba anyagi támogatásért cserébe?
Figyelt kérdés
Hány éves vagy?2019. márc. 2. 14:40
11/23 anonim válasza:
Ha jól néz ki a pasi, és lenne jogom nemet mondani a perverzebb dolgokra, simán.
12/23 anonim válasza:
Néha eszembe jutott már, hogy mi lennék, ha nem pasinak, hanem csajnak születek. A végeredmény mindig ugyanaz. Én lennék az ország legnagyobb qrwája. Pasiként se tiltakoznék ha valaki azért fizetne, hogy leszopjam, vagy/és megdugjon.
13/23 anonim válasza:
Ennyi erővel akkor egy örömlányhoz vagy fiúhoz is el lehet menni. Ez miben más?
14/23 anonim válasza:
havi 3-400 ért mindent..pénzért mindent..szopok-nyalok-gombot varrok
15/23 anonim válasza:
24/F vagyok, belemennék, win-win lenne, mert legalább foglalkozna velem valaki szexuálisan, meg lenne pénz is pluszba
16/23 anonim válasza:
Énis bennelennék persze normális diszkrét keretekben :)
27 bi. fiú
17/23 anonim válasza:
Siman szopnek penzert
Mar akit nem zavar h kezdo vagyok de lelkes xD
19/23 anonim válasza:
Én még nem voltam pasival, de egyszer élünk, miért ne?
20/23 anonim válasza:
Én bi kezdő fiú vagyok, de benne lennék, nem is annyira a pénzért(persze annak is örülnék), hanem izgatna is a szituáció. Persze csak normális ápolt férfival. Fizetett, ő a főnök, kedvére sz*p*thatna és d*gh*tna, maga ez a szitu izgatna, lennék a kis ...-ja. Ha kell még női rucit is felveszek, bár sajnos nem vagyok túl nőies.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!