Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol ismertetek meg másik pasit kísérletre?
Jó ideje érdekel a dolog, de nem tudom hol lehetne. Nem is biztos, hogy lenne a dologból valami, de legalább el akarok jutni oda, hogy ezt megtudjam, mert kezdem unni a várakozást:D legalább megismerném magam, ha tetszik a dolog, ha nem, akkor is.
De csak olyannal tudnám, akivel kölcsönös és jól megvagyunk. Viszont ilyet meg kell ismerni. Hol tudnék úgy megismerni valakit, aki hozzám hasonlóan gondolja? Tegyem fel magam társkeresőre?
28f
Ez elég csúnya szó, hogy kísérletre....Ha így állsz hozzá, akkor eleve kudarc lesz belőle.
Amíg magadban nem tisztázod, hogy lelkileg készen állsz-e egy ilyen találkozásra, addig a tested hiába jelez, hiába gerjedsz.
A legtöbb férfi már itt elbukik, mert vágyszinten oké minden, na de ha lépni kell, találkozni, megérinteni egy másik férfit, vetkőzni....na akkor elszáll a bátorság, és eltűnnek, profilt és emailt törölnek...Aztán pár nap múlva új emailről, új profilt csinálnak és kezdik elölről, megy a szájkarate és a recska a monitor előtt ezerrel....
Mindegy, a legjobb dolgok váratlanul történnek. Én is így ismertem meg azt a nős barátom, akivel öt évig volt diszkrét,baráti viszonyom. Ő kezdő volt, de nem hezitált, és nagyon jól alakultak a dolgok. Másfél éve már vége,elköltöztek, tudom, soha nem lesz ilyen élmény már az életben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!